Buitenplaats KameryckBuitenplaats Kameryck
Back Back Locaties

Buitenplaats Kameryck

  • Oortjespad 3
    3471 HD Kamerik

    Tel: 0348400771

  • Buitenplaats Kameryck

In het kort

  • 350 gratis parkeerplaatsen
  • Landelijke omgeving
  • Passend aanbod op maat
  • Reeds verbouwde locatie met vernieuwde faciliteiten

Ga naar de website

Buitenplaats Kameryck biedt leuke groepsactiviteiten gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Een compleet verzorgd dagje uit op een prachtige locatie in het Groene Hart. Al onze activiteiten zoals; Pitch & Putt golf, schietclinic, expeditie Kameryck, voetgolf en meer, verzorgen wij onder deskundige begeleiding, inclusief introductie. Uiteraard zorgen wij ook voor het nodige sport- en spelmateriaal. Aan de activiteiten kan met zowel kleine als grotere gezelschappen worden deelgenomen. Wij kunnen de gasten ook een keuzeprogramma bieden of een compleet verzorgde sport(mid)dag organiseren, onderverdeeld in actief, semi-actief en creatief.

WKR-Proof bedrijfsuitje

De belastingdienst heeft de regels omtrent de Werk Kosten Regeling (WKR) verscherpt. Toch zijn er diverse mogelijkheden om uw uitje of evenement (deels) WKR-proof te maken. Lees hier meer over de diverse mogelijkheden bij Buitenplaats Kameryck.

Pitch&Putt

Het golfspel voor iedereen. Deze variant van golf is leuk voor zowel de geoefende golfer (die hier zijn korte spel kan oefenen) alsook voor de mensen die eens willen kennismaken met de golfsport, want iedereen mag (na een korte instructie) de baan op. Pitch & Putt Golf is het korte spel van het golf met slagen van maximaal 70 meter.

Onze baan ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met uitzicht op het water. Je kunt 18 holes lopen in ca 2 uur. Iedereen krijgt een scorekaart mee dus na afloop kunt u de resultaten vergelijken en desgewenst is er bij de borrel een prijsuitreiking! Ook is het leuk om Pitch&Putt Golf te combineren met andere activiteiten. Zo ontstaat er een leuk afwisselend programma. Daarvoor zijn er bij Buitenplaats Kameryck verschillende mogelijkheden Je kunt bijvoorbeeld Pich&Putt combineren met; een schietclinic of een rondje voetgolf. Uiteraard willen wij graag met je meedenken om een programma op maat voor samen te stellen.

Groepen groter dan 5 personen spelen Texas Scramble: een spelvariant waarbij met verschillende teams van maximaal 4 of 5 personen tegen elkaar gespeeld wordt. Iedereen slaat af en het spel wordt vervolgd bij de beste bal. Dit systeem bevordert het plezier en de snelheid van het spel. Zo blijft het voor iedereen leuk.

Neem contact op met Buitenplaats Kameryck

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Buitenplaats Kameryck zal z.s.m. contact met u opnemen.