Neem een break in WoerdenNeem een break in Woerden
Back Back Nieuws

Neem een break in Woerden

07 februari 2018

Een personeelsuitje, vergadering, training of bijeenkomst; het wordt steeds belangrijker om een actieve break in te bouwen op zo’n dag. Zo blijven de aanwezigen actief en creatief deelnemen en komen de beste ideeën naar boven. Organiseer je binnenkort zo’n meeting en ben je op zoek naar een originele break? In Woerden worden vele originele activiteiten aangeboden.

Van bumpervoetbal tot 'ontdek de mol aan tafel' bij Kameryck

Kameryck biedt leuke groepsactiviteiten gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Een compleet verzorgde dag midden in het Groene Hart. Ook ideaal om te combineren met een vergadering of leuk om te doen tijdens een personeelsuitje.

Pitch & Putt golf, schietclinics, GPS-challange, bumpervoetbal, voetgolf en nog veel meer activiteiten zijn hier te beleven. Allen onder professionele begeleiding en aangeboden inclusief vergaderruimte, catering en andere wensen. Toch liever iets voor de ‘mind’? ga dan voor de escape dinner room, het moorddiner of ontdek de mol aan tafel. Ook ontspannende activiteiten zoals een graffiti workshop, filmproductie of kanoën behoren tot de mogelijkheden.

Actief ontmoeten bij Boerderij de Boerinn

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering of bedrijfsuitje? Bij Boerderij de Boerinn wissel je vergaderingen, trainingen en bedrijfspresentaties af met activiteiten en een smakelijke boerenmaaltijd. Ga met een groep schapendrijven om het uiterste uit je groep te halen op een spelende wijze of versterk de groep tijdens bamboe bouwen of boerenteambuilding. Ook ontspannende activiteiten zoals schilderen zijn mogelijk. De teambuilding activiteiten worden georganiseerd en gegeven door een expert in efficiency, mindfullness en lean and agile. Dit zijn belangrijke items binnen de teambuilding voor het versterken van de groep.

OfficeYOGA bij de HALL

Ben je meer op zoek naar een korte break tijdens een vergadering of bijeenkomst? Vergader bij de De Hall - Burgerei & Zakenlui en neem een 15 minuten break voor een workshop OfficeYOGA. Dit wordt als onderdeel aangeboden binnen een vergaderarrangement. De workshops zijn ook mogelijk op locatie bij je bedrijf. Probeer het eens, ‘Fit terwijl u zit!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!