Podcast Buitenplaats Kameryck #1 Podcast Buitenplaats Kameryck #1
Back Back Nieuws

Podcast Buitenplaats Kameryck #1

17 maart 2021

Dinsdag 16 maart publiceerde Buitenplaats Kameryck de allereerste Buitenplaats Kameryck Podcast: #1 'Hoe langer het duurt hoe eerder wij eruit zijn' Het eerste deel van een driedelige podcast over het coronavirus. Niet met weetjes, maar over het bijbehorende gevoel en waar je als bedrijf en persoon mee te maken krijgt. ‘We moeten de mensen weer voelen, weer ruiken en het gelach weer horen. En die tijd, die komt!’

Terugblik

Op 16 maart 2020 publiceerde Food Inspiration een interview met Mark Haagen, eigenaar van Buitenplaats Kameryck. Het was het eerste interview dat Mark gaf over het coronavirus. Tegelijkertijd was 16 maart 2020 óók de dag dat minister-president Rutte het land toesprak over het coronavirus. We blikken nu, precies één jaar later, terug op het afgelopen jaar.

Interview Hans Steenbergen en Mark Haagen

De Buitenplaats Kameryck Podcast trapt af met een interview tussen Hans Steenbergen van Food Inspiration en Mark Haagen, eigenaar van Buitenplaats Kameryck. Samen gaan ze in gesprek over wat er gebeurde één jaar geleden en welke stappen zij als ondernemer hebben moeten nemen en hoe de wereld er nu voor ze uit ziet. Wat heeft het virus gedaan met het bedrijf en hun creativiteit? Kun je het bedrijf nog steeds runnen zoals je deed voor COVID-19 of is de strategie toch wel echt veranderd? Er komen vast mooie nieuwe plannen uit dit gesprek!

Buitenplaats Kameryck Podcast is te volgen op Spotify, zo blijf je op de hoogte van de nieuwe afleveringen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!