Virtueel locatiebezoek Buitenplaats KameryckVirtueel locatiebezoek Buitenplaats Kameryck
Back Back Nieuws

Virtueel locatiebezoek Buitenplaats Kameryck

23 maart 2020

In deze tijden moet je als ondernemer creatief zijn. De omzet daalt, events worden massaal geannuleerd en locatiebezoeken worden uitgesteld. Volgens Venuemarketing is de verwachting dat eventorganisatoren straks massaal gaan boeken. Zoekgedrag gaat veranderen en de agenda voor Q3 en Q4 begint voller te raken. Buitenplaats Kameryck verzon een virtueel locatiebezoek!

Locatie uitzoeken voor later

Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat wij de eventorganisatoren nu vast kunnen helpen om de juiste locatie uit te zoeken voor de evenementen die later weer plaats gaan vinden? Veel zitten nu thuis, met of zonder kinderen. Ze plannen de dag anders in dan dat zij normaal gesproken zouden doen. Werk en privé lopen momenteel dwars door elkaar heen.

Virtueel locatiebezoek

Kameryck is als locatie continue op zoek naar wat ze kunnen betekenen voor de eventorganisator, maar óók wat ze kunnen doen om ervoor te zorgen dat wij straks weer volop te gekke events kunnen hosten! En zo is het virtuele locatiebezoek geboren. Een livetour door de locatie. Plan het in je agenda via deze link en op de dag zelf kun je online via een simpele link van Zoom meedoen aan de tour. De tour vindt plaats op 24-03-2020 van 15.30 uur – 16.10 uur.

Vragen via de chat

Tijdens deze tour krijgen jullie de locatie te zien én is er tijd om vragen te stellen via de chat. Vragen die belangrijk zijn voor jouw evenement! De vragen kun je intypen en deze zullen wij beantwoorden tijdens de sessie. Lukt het niet om binnen de tijd alle vragen te beantwoorden, dan beantwoorden wij deze met alle liefde na de sessie (dan plannen we een 1 op 1 sessie in of wij beantwoorden deze per mail) mocht dit nodig zijn! Zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel.

Een-op-een

Mocht je het prettig(er) vinden om een 1 op 1 tour in te plannen met één van onze Event medewerkers kan dat uiteraard ook. Laat dat even weten via events@kameryck.nl, dan plannen ze dat graag met je in!

Tijdsbesparing

En is dit alles straks weer ‘normaal’, dan hoef jij niet meer een uur (of twee) uit te trekken voor een locatiebezoek. Mocht de drukte echt gaan toenemen straks, dan is dit een flinke tijdsbesparing. Dit neemt niet weg dat je natuurlijk alsnog van harte welkom bent om onze locatie in levenden lijve te bekijken en een heerlijke kop koffie met één van de Event adviseurs te drinken zodra dit weer kan.

Plan het bezoek direct in je agenda!

Open op 24-03-2020 om 15.30 direct deze link om deel te nemen aan de tour.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!