Nieuwe locatie, nieuwe naam, vertrouwde sfeerNieuwe locatie, nieuwe naam, vertrouwde sfeer
Back Back Locaties

Nieuwe locatie, nieuwe naam, vertrouwde sfeer

23 oktober 2018

Bouw congreslocatie vordert gestaag

Kameryck staat al jaren bekend om de warme sfeer, de gastvrijheid en - niet te vergeten - de unieke ligging. Te midden van de serene rust van het Groene Hart werkt Kameryck nu aan een gloednieuwe congreslocatie.

Plenair en break-out

Maart 2019, dan zullen de deuren van de gloednieuwe congreslocatie van Kameryck voor het eerst officieel openzwaaien. Met de nieuwe locatie biedt Kameryck straks ruimte aan 400 personen in een plenaire opstelling. De 12 break-outrooms zorgen ervoor dat flexibel schakelen geen probleem is.

‘Wall of moods’

De plenaire zaal beschikt over een videowall van 14 bij 4 ½ meter, inclusief moods on demand. Alle vloer- en plafondspots in de ruimte kleuren mee met wat er op de videowall gebeurt, wat het effect nog eens extra versterkt. Het systeem beschikt over tien standaard moods maar maatwerk - zoals huisstijlkleuren - is net zo goed mogelijk.

Spelen met licht

De ruimtes hebben volledig automatische raambekleding: met één druk op de knop schuiven de gordijnen open, en ook weer dicht. Rond het nieuwe deel van Kameryck komen twee nieuwe terrassen: het ene meet 40 bij 12 meter, het andere 40 bij 8 meter. Elke zaal heeft zodoende een eigen terras mét openslaande deuren. Daglicht en uitzicht zijn zodoende altijd dichtbij.

Duurzaam: ja, natuurlijk!

Het nieuwe Kameryck draait zonder aardgas: zowel het bestaande als het nieuwe deel worden door warmtepompen van energie voorzien. Alle verlichting is - hoe kan het ook anders - led. Verder beschikt Kameryck over een eigen kruiden- en groentetuin en worden de overige producten zoveel mogelijk lokaal en biologisch ingekocht.

Restyling

Ook het reeds bestaande deel van Kameryck krijgt een complete restyling, onder meer met hip industrieel staal en fijne loungeplekken. Daarnaast worden de keukens verbouwd, terwijl het buitenaanzicht meer één geheel wordt: sfeervol en passend in de unieke omgeving.

Nieuw: Buitenplaats Kameryck

Om het helemaal compleet te maken, krijgt Kameryck een nieuwe naam: Buitenplaats Kameryck. Het is een naam die goed past bij deze unieke locatie: een beetje chique, maar ook knus en eigentijds. Daarnaast staat de naam voor sfeer, ruimte en het echte buitengevoel - een échte buitenplaats dus. Met de techniek van morgen en de warmte en gastvrijheid die hun gasten gewend zijn, gaat Buitenplaats Kameryck mooie tijden tegemoet.

Over Buitenplaats Kameryck

Op www.kameryck.nl kun je de verbouwing van Kameryck op de voet volgen. Verder vind je er informatie over de verschillende zalen, plus de diverse mogelijkheden die elke zaal biedt. Daarnaast vind je er diverse suggesties voor vergaderingen, lunches, borrels en diner.

Vanwege de verbouwing is Kameryck in januari 2019 gesloten. In februari 2019 is het nieuwe pand al geopend en kort daarna staat heel Buitenplaats Kameryck weer tot je beschikking.

Door > Mariska Tjoelker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!