Kameryck is  'Gouden Parel van Woerden 2019'Kameryck is  'Gouden Parel van Woerden 2019'
Back Back Nieuws

Kameryck is 'Gouden Parel van Woerden 2019'

30 september 2019

Hans Voorn en Mark Haagen van Buitenplaats Kameryck zijn op 26 september als winnaar uit de bus gekomen tijdens de bekendmaking van de Gouden Parel Woerden 2019, de prijs die jaarlijks uitgereikt wordt onder regionale bedrijven door ondernemersvereniging OnderNamen. Tijdens de feestelijke uitreiking in Qbtec mocht Buitenplaats Kameryck, in gezelschap van 140 Woerdense ondernemers, de prijs in ontvangst nemen.

De winst is een mooie bekroning op het werk van eigenaren Mark Haagen en Hans Voorn, die na jarenlang juridisch gesteggel en een intensieve verbouwing Buitenplaats Kameryck op de kaart hebben gezet als een toonaangevende evenementenlocatie. Het is juist die toewijding en volharding – en natuurlijk het resultaat ervan – waarmee de ondernemers veel lof hebben geoogst. Mark: 'Dit voelt als een enorme erkenning en beloning van vooral lokale ondernemers voor het doorzettingsvermogen en resultaat dat Hans en ik hebben bereikt met Buitenplaats Kameryck. We zijn erg trots op deze prijs.'

Buitenplaats Kameryck

Dat Buitenplaats Kameryck een parel is, wisten kenners natuurlijk al langer. Sinds de verbouwing, die begin 2019 is afgerond, is de evenementenlocatie uit aan het groeien tot één van de meest populaire en toonaangevende locaties van Midden-Nederland. De combinatie van de prachtige en centrale ligging in het Groene Hart, de uitstekende technische faciliteiten, de vele mogelijkheden tot activiteiten, het ruime terrein en mooie interieur maken Buitenplaats Kameryck een alles-in-één bestemming voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Tel daarbij op de facelift die Restaurant ’t Ryck tijdens de verbouwing kreeg, en je mag met recht over een parel spreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!