Nieuwe congreslocatie voor KameryckNieuwe congreslocatie voor Kameryck
Back Back Nieuws

Nieuwe congreslocatie voor Kameryck

08 juni 2018

Kameryck startte in 2007. Een jaar voor de recessie, maar deze bijzondere locatie groeide boven verwachting. Centraal in de Randstad, tussen Utrecht en Amsterdam, is de ligging tussen de weilanden dan ook prachtig. Kameryck werkt nu aan een grote uitbreiding. De nieuwe accommodatie opent in februari 2019 en biedt ruimte aan zakelijke bijeenkomsten en congressen tot 400 personen en feesten en evenementen tot ca. 850 personen.


De congresaccommodatie wordt geheel nieuw opgetrokken en uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van audio-, video- en presentatiemogelijkheden. De ruimte krijgt een plenaire capaciteit van 400 personen en zal 12 subzalen tellen. Hiermee voldoet de accommodatie meteen aan één van de belangrijkste eisen van de hedendaagse congresorganisator: flexibiliteit.

Congressen met frisse neus

Kameryck is om meer redenen een interessante locatie voor congressen. Het buitenterrein bestaat uit land en water (zo'n 20 hectare in totaal) en biedt veel ruimte voor buitenactiviteiten. Voor congressen is dat een toegevoegde waarde, omdat dat mogelijkheden biedt om de inhoudelijke kant te verlevendigen met bijvoorbeeld een rondje golf op de 18 holes van de Pitch&Puttbaan of de voetgolfbaan. Kameryck beschikt over een ervaren eventteam dat voor elk congres verrassende activiteiten op maat verzorgt. Zo'n 'groene onderbreking' tijdens een congres blijft vaak hangen omdat het 'buiten-gewoon-leuk' is!

Bereikbaarheid Kameryck

Kameryck is goed bereikbaar en beschikt over 450 gratis parkeerplaatsen. Een gratis shuttlebusje vervoert de gasten binnen 10 minuten vanaf de treinstations Woerden en Breukelen naar Buitenplaats Kameryck. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!