9 x Winter in Woerden9 x Winter in Woerden
Back Back Nieuws

9 x Winter in Woerden

24 november 2017

De locaties in Woerden worden omgetoverd tot een feestelijke plek waar de winterse sfeer centraal staat. Er worden diverse arrangementen en mogelijkheden aangeboden speciaal tijdens de feestmaanden voor de zakelijke gasten. 9 ideeen voor een onvergetelijk kerstdiner, jaarafsluiting of nieuwjaarsborrel met collega's.

1. In winterse sfeer op de boerderij

Boerderij de Boerinn - Verras uw collega's in de donkere dagen van het jaar met een kerstborrel in winterse sferen middenin het Groene Hart. Bij Boerderij de Boerinn geniet u van een onvergetelijke viering die is afgestemd op uw wensen. U kunt hier met een gezelschap tot ca. 300 personen in een sfeervolle ruimte genieten van diverse luxe hapjes en drankjes. U kunt ook kiezen voor een gezellige brunch of luxe diner. Tevens is uw borrel uit te breiden met een workshop of activiteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van het boeren bonte kerstspel? 

2. Genieten in een 'chique botanique' sfeer

De Hall - Burgerei & Zakenlui - Bij de HALL zijn diverse feestelijke arrangementen te boeken om de feestdagen met collega's te vieren. Denk hierbij aan een kerstborrel of een nieuwjaarsborrel. Maar ook een heuse winterBBQ. Het restaurant zal tijdens deze dagen gehuld zijn in een eigentijdse 'chique botanique' sfeer. Een stoere, botanische kerstsfeer met een flinke 'splash of gold' voor een feestelijk & sprankelend tintje. Wilt u liever een evenement op eigen locatie vieren? Het is ook mogelijk een kerstbuffet op locatie te reserveren. HALL | burgerEI & zakenlui kan ook een voorstel op maat voor u maken. 

3. Warmte, gezelligheid en heel veel mogelijkheden

Kloosterhoeve - Warmte, gezelligheid, kaarsen en openhaard aan, samen eten, drinken en ontmoeten. Kerst en/ of nieuwjaar vieren kan ook bij de Kloosterhoeve! Er is van alles mogelijk om het u en uw collega's tot een fantastisch feest te maken, uiteraard in een fijne sfeer! De Kloosterhoeve wordt zowel binnen als buiten volledig in het teken van kerst gezet, en zal daarom alle warmte uitstralen die u zoekt op deze dagen. Wilt u een walking diner, buiten BBQ, prachtig buffet of liever een borrel met nieuwjaar? Kleine of grote gezelschappen? Alles is mogelijk, met onze grote hoeveelheid aan zalen kunnen wij iedereen voorzien. Wij staan voor alles open en denken graag met u mee! 

4. Een waar Winter Wonderland

Kameryck - Met twinkelende lichtjes, drijvende fakkels en een Dickenskoor dat kerstliedjes zingt wanen u en uw collega's zich in Kameryck in een waar Winter Wonderland. Of het nu gaat om een aangeklede borrel met een formele inslag, of een heerlijk diner met aansluitend een spetterend kerstfeest: deze locatie is geschikt voor iedere groepsgrootte tot 400 personen. Zowel op het gebied van catering, als op het gebied van entertainment kan Kameryck u helpen een feestelijke bijeenkomst te organiseren. 

5. Kasteel in de feestsfeer

Kasteel Woerden - De maanden december en januari staan bij Kasteel Woerden in het teken van feest! Speciaal voor de zakelijke markt zijn er Kerst- en Nieuwjaars-arrangementen samengesteld. Organiseer uw bedrijfsevenement op deze monumentale locatie met mooie ruime zalen, een imposant restaurant en grand café en een prachtige binnenplaats met riant terras. 

6. Sfeervol genieten in de binnenstad

Plein 7 - Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw kerstdiner, jaarafsluiting of borrel? De sfeervolle en unieke ruimtes op de eerste verdieping van Grandcafé Plein 7 bieden diverse mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 10 personen. 

7. Kerst-evenement in stijl

Van Rossum's vergaderhuis - Voor de zakelijke markt heeft Van Rossum's Vergaderhuis diverse arrangementen samengesteld welke goed als basis voor uw partij kunnen dienen. Er kan ook een offerte op maat gemaakt worden zodat het kerstevenement onvergetelijk wordt! 

8. Toegankelijke luxe in winters tintje

Restaurant de Markies - Speciaal voor de zakelijke gast organiseert De Markies jaarafsluitingen, kerstborrels, eindejaar-diners en andere wensen. Wilt u het jaar afsluiten met uw collega's? Geniet dan bij De Markies van toegankelijke luxe! Zij kunnen de volledige zorg van het evenement voor u uit handen nemen. 

9. Nóg langer genieten

Best Western City Hotel Woerden - Verleng je bezoek aan Woerden en blijf lekker slapen in het Best Western City Hotel Woerden... 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!