YOIN Excellent Meeting PlacesYOIN Excellent Meeting Places
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

YOIN Excellent Meeting Places

  • Bisonspoor 3002 - B509
    3605 LT Maarssen

    Tel: 0346 234 242

  • YOIN Excellent Meeting Places

In het kort

  • Professionele auditeurs met kennis van de branche
  • inzicht in de status van o.a. faciliteiten, service, hygiëne en communicatie d.m.v. een uitgebreide audit
  • Eigen dashboard met benchmark
  • Kennisdeling op het gebied van organisatie, sales en marketing

Ga naar de website

YOIN excellent meeting places is hét betrouwbare kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties.

YOIN excellent meeting places adviseert, ondersteunt en beoordeelt locaties onafhankelijk op kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, innovatie en service.  De criteria waarop de audits gebaseerd zijn, sluiten aan bij o.a. het bouwbesluit, regel- en wetgeving en inkoopcriteria van overheden en corporates. Hiermee is je certificering ook een marketingtool om mee te nemen in de buying journey van jouw potentiële opdrachtgevers.

Daarnaast zorgt YOIN als netwerk voor hoogwaardige uitwisseling en ontwikkeling van kennis op het gebied van organisatie, sales en marketing waardoor aangesloten professionals door ons ondersteund worden bij de bedrijfsmatige en individuele ontwikkeling en professionalisering van hun locatie.

YOIN excellent meeting places is een zelfstandige organisatie, maar wordt daarnaast met veel vertrouwen ‘powered by’ branchevereniging CLC-VECTA; het kennis- en inspiratieplatform van en voor de evenementenindustrie. 

Voor opdrachtgevers:  Bewezen kwaliteit als je zaken doet met een YOIN gecertificeerde locatie


YOIN excellent meeting places is het grootste onafhankelijke kwaliteitslabel voor congres- en evenementenlocaties van Nederland en daar zijn wij trots op. De gecertificeerde locaties doen er alles aan om meeting & events van het hoogste niveau te faciliteren, zonder dat de gasten inleveren op kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Zie je ons logo voorbijkomen? Dan vinden zij veiligheid, hygiëne, branche en product kennis, vakmanschap en innovatie belangrijk en passen ze dat overal toe. Elk YOIN gecertificeerde locatie voldoet minimaal aan de volgende 4 eisen:

De basis op orde
YOIN locaties hebben altijd de basis op orde. Van algemene voorwaarden, vergunningen en verzekeringen die aansluiten bij o.a. het bouwbesluit en de Nederlandse wet- en regelgeving, tot criteria die voldoen aan de inkoopvoorwaarden van overheden en corporates.

Veiligheid & Hygiëne
YOIN locaties voldoen aan alle wettelijke regelgeving met betrekking tot HACCP, Hygiënecode, klimaat en ventilatie. Ook zijn je (digitale) data bij hen veilig en in goede handen.

Bereikbaarheid & toegankelijkheid
De faciliteiten van YOIN locaties zijn (grotendeels) toegankelijk voor alle doelgroepen. Zichtbaar zowel online als op locatie, van parkeren tot aan de zaal en openbare ruimten.

Hospitality & Service
YOIN locaties zijn hospitality-specialisten met oprechte en ‘echte service’ als unique selling point. Ook hebben zij achter de schermen processen geborgd en worden medewerkers gestimuleerd om hun kennis en kunde steeds te actualiseren en te delen.

 

 

Neem contact op met YOIN Excellent Meeting Places

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van YOIN Excellent Meeting Places zal z.s.m. contact met u opnemen.