YOIN excellent meeting places en The Onemeeting Company gaan samenwerkenYOIN excellent meeting places en The Onemeeting Company gaan samenwerken
Back Back Nieuws

YOIN excellent meeting places en The Onemeeting Company gaan samenwerken

09 maart 2022

The Onemeeting Company, bekend als Next Generation Meeting Management bedrijf, slaat de handen ineen met YOIN excellent meeting places, het onafhankelijke kwaliteitslabel voor locaties gericht op zakelijke bijeenkomsten. Het doel van deze samenwerking is de kwaliteit die  vergaderlocaties in Nederland bieden, door onafhankelijk inzicht te toetsen, uitwisseling van kennis te stimuleren en ondersteuning te bieden bij het verder en structureel verbeteren van duurzame kwaliteit.

Samen voor nóg hogere kwaliteit

‘Kwaliteit van een locatie is de factor die bijdraagt aan het beslissingsproces van opdrachtgevers. De praktijk leert dat die gewenste, hoge kwaliteit lang niet altijd vanzelfsprekend is. Door de samenwerking met YOIN excellent meeting places bieden we zowel opdrachtgevers als locaties handvatten om middels kennis en inzicht hun kwaliteit naar het volgende niveau te tillen’, geeft Kevin van Grondelle, Business Development Director bij Onemeeting.com, aan. De samenwerking zorgt ervoor dat opdrachtgevers bewuster kunnen kiezen voor kwalitatieve locaties die continue, actief en zichtbaar aan de door YOIN excellent meeting places vastgestelde kwaliteitsdoelstellingen werken. Anderzijds krijgen de bij Onemeeting.com en YOIN excellent meeting places gecertificeerde locaties, yearround ondersteuning in de ontwikkeling van hun locatie op het gebied van o.a. sales, marketing, service en duurzaamheid.

Inzicht en benchmark data als basis voor upgrade

The Onemeeting Company bestaat uit Onemeeting.com en Onemeeting Services. Beide bedrijven gaan vanuit hun eigen expertise de samenwerking aan met YOIN excellent meeting places.Onemeeting.com, bekend als hét platform voor alle (duurzame) zakelijke bijeenkomsten in binnen- en buitenland, heeft bij de upgrade van haar boekingsomgeving YOIN excellent meeting places toegevoegd als nieuw filter. Op dit moment zijn er ruim 40 locaties YOIN gecertificeerd, 28 locaties daarvan zijn ook aangesloten op het platform van Onemeeting.com en hiermee te zoeken, vergelijken en boeken via Onemeeting.com.

Beide partijen streven ernaar met deze samenwerking locaties met meeting ruimtes te ondersteunen om hun kwaliteit en daartoe het service- en duurzaamheidsniveau te verhogen. ‘Factoren die absoluut niet vanzelfsprekend zijn, maar een steeds grotere rol speelt in het aantrekken en behouden van goed personeel én opdrachtgevers. Deze factoren toetsen wij in de audit en het data dashboard biedt hierdoor inzichten voor locaties, mede vanwege de benchmark’, aldus Marie-Louise Buckens, connector van YOIN excellent meeting places.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!