Zes nieuwe locaties behalen YOIN kwaliteitslabelZes nieuwe locaties behalen YOIN kwaliteitslabel
Back Back Nieuws

Zes nieuwe locaties behalen YOIN kwaliteitslabel

28 november 2022

YOIN excellent meeting places, het onafhankelijke kwaliteitslabel voor locaties gericht op zakelijke bijeenkomsten, heeft de afgelopen weken met trots weer enkele locaties gefeliciteerd met het behalen van de certificering. Deze locaties hebben de onafhankelijke audit succesvol doorlopen en met de kennis en het enthousiasme van de auditeur waardevolle ontwikkelingen uitgewisseld. Certificering op ruim 350 checkpunten, kost de locatie een dagdeel en levert veel inzichten op die vaak met quick wins tot absolute verbetering voor de gast en opdrachtgevers leidt.

Certificering met kwaliteitslabel

De afgelopenperiode heeft YOIN excellent meeting places door de certificering van nieuwe locaties, bijgedragen aan de professionalisering van de branche. Het kwaliteitslabel zorgt ervoor dat boekers kunnen kiezen voor hoogwaardige locaties wat betreft service, kwaliteit en kennis voor hun congressen of evenementen. Bij de certificering wordt onder andere gelet op het sales proces, de mate van duurzaamheid van de locaties en omgang met het team, kwaliteit van faciliteiten en informatievoorziening. YOIN feliciteert zes nieuwe locaties met het behalen van het kwaliteitslabel.

Zes nieuwe locaties

De zes locaties met het de nieuwe certificering zijn Hotel Theater Figi in Zeist, Fine Hotels; Buitenplaats de Bergse Bossen in Driebergen, Postillion Hotel in Deventer, Omnisport in Apeldoorn, Berghotel in Amersfoort en Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Focus op verdere ontwikkeling

Dat de zes nieuwe locaties erg tevreden zijn met het behalen van het kwaliteitslabel, is terug te zien in diverse nieuwsberichten van de afgelopen periode. Dat deze locaties zich hebben gecertificeerd, betekent dat de professionalisering van de hotel en congresmarkt zich steeds verder uitbreid. Voor YOIN staan de komende maanden dan ook in het teken van het blijven ontwikkeling van de naamsbekendheid bij opdrachtgevers en locaties die nog niet zijn aangesloten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!