‘YOIN’ nieuwe naam Vergaderhamers en Erkend Congresbureau‘YOIN’ nieuwe naam Vergaderhamers en Erkend Congresbureau
Back Back Nieuws

‘YOIN’ nieuwe naam Vergaderhamers en Erkend Congresbureau

29 maart 2021

Vergaderhamers en Erkend Congresbureau zijn al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam voor congres- en evenementenlocaties, organisatiebureaus en hun opdrachtgevers. Vorig jaar nam CLC-VECTA beide kwaliteitslabels over met de ambitie ze door te ontwikkelen tot sterke labels met internationale herkenbaarheid en duidelijke meerwaarde voor aangesloten locaties en organisatiebureaus. Met de lancering van de nieuwe naam voor Vergaderhamers, ‘YOIN excellent meeting places’, een nieuwe huisstijl en een uitbreiding en versterking van de propositie heeft die ambitie nu duidelijk vorm gekregen.

Vergaderhamers krijgt nieuwe naam; YOIN excellent meeting places

‘De nieuwe naam YOIN excellent meeting places is van deze tijd, heeft een internationale uitstraling, biedt kansen en nodigt uit tot deelname, samenwerking en groei’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. ‘De naam YOIN was beoogd als nieuwe naam voor CLC-VECTA. Maar door de coronacrisis is de zichtbaarheid en naamsbekendheid van CLC-VECTA onbewust sterk gestegen en is een naamswijziging nu niet aan de orde. En YOIN sluit enorm goed aan bij wat we voor ogen hebben.’

De naam voor het label voor organisatiebureaus, Erkend Congresbureau, is herkenbaar en blijft behouden. De huisstijl en het logo zijn herzien zodat er een herkenbare koppeling is met YOIN excellent meeting places. Daarnaast is de propositie voor Erkend Congresbureau (internationaal ‘Certified international congres organizer’) versterkt.

Versterkte propositie

Voor zowel YOIN excellent meeting places als Erkend Congresbureau is, met ondersteuning van deelnemers, opdrachtgevers en mediapartners, een nieuwe propositie ontwikkeld en is het inhoudelijk aanbod vernieuwd. De focus ligt daarbij op kennis, innovatie en vakmanschap van deelnemers en daarmee voor opdrachtgevers. Dat vertaalt zich concreet in een uitbreiding van het team auditeurs, een nieuwe aanpak voor de audits, een digitaal dashboard met benchmark, mystery bezoeken en een marketingmonitor met marketingadvies op maat.

De audits worden opgedeeld in een zelfaudit en het bezoek van de auditeur. Deze twee onderdelen leveren samen een totaal beoordeling die bepaalt dat als de certificering toegekend wordt, dan wel behouden blijft. Alle data van de audits en mystery kan door alle deelnemers gezien worden via de websites.

Nieuw leiderschap

Riemer Rijpkema: ‘Marie-Louise Buckens is aangesteld als connector voor YOIN excellent meeting places en Erkend Congresbureau. Zij is het eerste aanspreekpunt voor deze zelfstandige organisatie en gaat, samen met het team auditeurs en samenwerkingspartners, zorgdragen voor de uitvoering, coördinatie en groei van beide labels.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!