Lidmaatschap van CLC-VECTA bij YOIN certificeringLidmaatschap van CLC-VECTA bij YOIN certificering
Back Back Nieuws

Lidmaatschap van CLC-VECTA bij YOIN certificering

10 januari 2023

Locaties die vanaf 2023 YOIN excellent meeting places gecertificeerd zijn, krijgen het lidmaatschap van dé branchevereniging voor live communicatie, beurzen en zakelijk evenementen erbij cadeau! Je krijgt een bedrijfslidmaatschap voor CLC-VECTA, wat o.a. inhoudt dat je gebruik kunt maken van het juridisch loket, inkoopvoordelen en deelname aan expertbijeenkomsten, de ALV’s en het bijbehorende enorme netwerk.

YOIN excellent meeting places is ruim anderhalf jaar actief als dé onafhankelijke kwaliteitspartner voor locaties die zakelijke bijeenkomsten ontvangen. Met de certificering tot YOIN excellent meeting place, behaal je als locatie een onafhankelijke bevestiging die zowel het eigen team motiveert en de kwaliteit scherp houdt, als voor marketing doeleinden. Met het datadashboard en benchmark heb je tevens content voor sales en marketing uitingen. Certificering in combinatie met bijvoorbeeld Meeting Reviews, laat opdrachtgevers vanuit verschillende onafhankelijke invalshoeken zien dat je goed bezig bent en gen in een professionele omgeving ontvangt.

Sparren, kennisboosters en strategische ontwikkeling

Naast dat locaties bij YOIN de mogelijkheid hebben om gedurende het jaar met de auditeurs te sparren over bedrijfsmatige vraagstukken, worden er kennisboosters georganiseerd en zijn er onderzoeken en interviews met opdrachtgevers beschikbaar voor strategische ontwikkeling.

Vanaf 2023 komt daar een waardevolle toevoeging bij; locaties krijgen na certificering een bedrijfslidmaatschap voor branchevereniging CLC-VECTA. CLC-VECTA en YOIN zijn partners en willen kwaliteit en samenwerking binnen de branche, voor locaties specifiek, nog verder verdiepen. Locaties die reeds lid zijn CLC-VECTA maar nog niet YOIN gecertificeerd, dragen eenmalig bij aan de auditkosten en maken daarna gebruik van alle diensten van beide partijen.

Met deze laagdrempelige en aantrekkelijk combinatie, bieden CLC-VECTA en YOIN excellent meeting places locaties een extra mooie zakelijk start van 2023 aan!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!