D&B EventmarketingD&B Eventmarketing
Back Back Evenementenbureaus

D&B Eventmarketing

 • Van Hengellaan 25
  1217 AR Hilversum

  Tel: 035 303 2000

 • D&B Eventmarketing

In het kort

 • Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 • Events met impact
 • (Al meer dan) 33 jaar liefde voor het eventvak
 • Events met inhoud, interactie en energie
 • Events als boost voor je ambitie

Ga naar de website

Wij zijn dé eventpartner van ondernemend Nederland!

Al meer dan 30 jaar creëert D&B Eventmarketing (Dechesne & Boertje) waardevolle events. Als eventpartner helpen wij organisaties hun dromen en ambities te realiseren. Samen maken we eigenzinnige verhalen die langdurig impact hebben. Met events die raken en verbinden. Daarbij kun je denken aan een wervelend event om de visie en waarden tot leven te brengen, een jubileumviering om de ambities van je bedrijf te ondersteunen, een relatiemarketing programma dat het DNA van je organisatie ‘ademt’ of een congres waar je gasten vol energie de deur uitgaan.

Wij geloven in een campagne-matige aanpak van het event: het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap. Die visie hebben wij gekoppeld aan methodes ('boosters') om meer uit je event te halen. D&B heeft de eventboosters opgeschreven in handige 'Little Pink Books'. Op www.db-eventmarketing.nl kan je ze gratis downloaden.

D&B Eventmarketing bestaat uit een team van 22 bevlogen professionals. Wij werken volgens 5 principes (Vuur, Vakmanschap, Vindingrijkheid, Vertrouwen en Verdieping) voor opdrachtgevers als FloraHolland, ING, Fonds Gehandicaptensport, KPN, de Goudse, TomTom, Nuon, ARCADIS, Nyenrode, Secretary Plus, Schiphol, Robeco, Sigma, Ricoh en VvAA.

Neem contact op met D&B Eventmarketing

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van D&B Eventmarketing zal z.s.m. contact met u opnemen.