D&B Eventmarketing haakt aan bij Bevlogenheidsboost 2020D&B Eventmarketing haakt aan bij Bevlogenheidsboost 2020
Back Back Nieuws

D&B Eventmarketing haakt aan bij Bevlogenheidsboost 2020

24 augustus 2020

De zomer zindert nog even door en op ons va- of staycationadres laden we op om er begin september weer volop tegenaan te gaan. Toch? Of vraag je je angstvallig af hoe het najaar eruit zal gaan zien? Geen paniek! D&B Eventmarketing is als eventpartner aangehaakt bij de Bevlogenheidsboost 2020 en geeft jou en je collega’s de nodige energie én tips om deze Coronatijd door te komen.

Kennis, ervaring en expertise

We kunnen er niet omheen: het thuiswerken, Zoomvergaderen en updaten via Skype legt druk op teams en doelen. Het is een grote uitdaging om in deze bijzondere tijd te blijven presteren. Daarom organiseert D&B Eventmarketing dit najaar samen met een aantal betrokken partners de Bevlogenheidsboost 2020: een landelijke campagne, waarmee ze in 100 dagen tijd de bevlogenheid en het prestatievermogen van teams en medewerkers van BV Nederland verhogen. Naast D&B dragen onder andere Impact on the Job, Nationale Nederlanden, AFAS software, Effectory en het NVP-HR netwerk bij in de vorm van kennis, ervaring en expertise.

Bevlogenheidsthema’s

100 dagen lang word je ondergedompeld in online inspiratie en informatie over 10 thema’s die zorgen voor bevlogenheid: Purpose, Psychologische veiligheid, Heldere en inspirerende doelen, Verbondenheid met je team, Trots, Focus & Ritme, Vitaliteit, Beter worden, Persoonlijk Leiderschap en Leiderschap. Top-experts uit de wetenschap, topsport en het bedrijfsleven komen aan het woord in de vorm van blogs, vlogs, podcasts en tips & tricks. Allemaal praktisch en toepasbaar, gericht op organisaties, teams en medewerkers.

4 november: Dag van de Bevlogenheid

4 november vieren we met z’n allen de Dag van de Bevlogenheid. Tijdens een exclusief event steken bovengenoemde partners graag samen met jou de handen uit de mouwen. Ze laten je ervaren hoe je het geluksniveau en het rendement van je teams en medewerkers verhoogt. Bevlogen mensen zijn namelijk gelukkiger én leveren geld op!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!