Team D&B klaar voor groei en veranderingTeam D&B klaar voor groei en verandering
Back Back Nieuws

Team D&B klaar voor groei en verandering

20 maart 2018

D&B Eventmarketing ziet de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in eventopdrachten. Met name de aandacht voor de campagnematige inzet van events is opvallend. D&B merkt ook een grote groei in adviesaanvragen, waarbij het bureau opdrachtgevers ondersteunt met strategische vraagstukken op het gebied van internal branding en relatiemarketing. Niet voor niets is het bureau een aantal jaren geleden een vernieuwde richting ingeslagen om events - zoals jubilea, interne events, congressen en relatie-events - in te zetten om een boost te geven aan ambities van organisaties.

Twee nieuwe gezichten

Daar speelt D&B op in: Femke Ramaker, dit jaar 11 jaar lang Creatief Directeur van D&B, gaat zich als Creatief Strateeg richten op de strategische events en eventcampagnes. Daarnaast heeft D&B het 26-koppige team van gedreven eventprofessionals uitgebreid met twee nieuwe gezichten: Rob Severein en Esther Veenendaal zijn de nieuwe bewoners in het D&B Eventhuis.

Rob Severein vervult sinds begin maart de functie van Creative Director en heeft de leiding over het creatieve team van D&B. Tijdens zijn carrière werkte hij als Creative Director voor verschillende reclamebureaus zoals OgilvyOne Worldwide en Proximity Worldwide (onderdeel van BBDO). Daarnaast was hij mede-oprichter van het bureau &KoenseSeverein. Hij ontving voor zijn creatieve werk diverse nationale en internationale onderscheidingen en nominaties zoals de ADCN, Effie, Esprix, Cannes Lions en Echoes.

Het Salesteam breidt uit met de komst van Esther Veenendaal. Zij is Commercieel Manager bij D&B. Esther werkte onder andere als Accountmanager bij evenementenlocatie DeFabrique en als Sales Manager bij Landgoed Duin & Kruidberg. Daarvoor studeerde zij aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Ook is zij raadslid van G14, de vakvereniging voor young professionals in de eventbranche, en was zij een aantal jaren geleden 'Young Sales Professional of the Year'.

Fotobijschrift: Nieuwe gezichten bij D&B: Esther Veenendaal en Rob Severein

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!