Effectivents: Trainingen en opleiding in EventmanagementEffectivents: Trainingen en opleiding in Eventmanagement
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Effectivents: Trainingen en opleiding in Eventmanagement

 • Ijzeren Poortweg 1A
  5275 JX Den Dungen

  Tel: 073 594 4142

 • Effectivents: Trainingen en opleiding in Eventmanagement

In het kort

 • Hands-on, no-nonsens trainingen
 • Direct toepasbaar in de praktijk
 • Vol bruikbare tips, tools en tricks
 • Vanuit de praktijk vóór de praktijk
 • Behaal meer rendement, met minder risico

Ga naar de website

Verkorte opleiding Allround Eventmanagement  

In totaal 6 dagen en 2 studieboeken, aangeboden in het voorjaar en najaar van 2017.

Voor wie op zoek is naar een korte maar complete opleiding eventmanagement biedt Effectivents een combinatie van 4 modules aan. Een opleiding die álle aspecten die bij het organiseren van evenementen komen kijken uitgebreid behandelt. Met tal van tips, tools, checklists, diverse formats en bruikbare voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk.

Modules/trainingen die zorgen voor een frisse blik op het vak. Met inspirerende voorbeelden van events met een prikkelende rode draad en thematiek. Een programma dat zorgt voor meer creativiteit en concrete middelen aanreikt om tot vernieuwende concepten te komen.

De 4 modules waaruit de opleiding is opgebouwd worden zowel in het voorjaar als het najaar aangeboden (alle modules zijn ook als losse cursus/training te boeken):

 • Effectieve Evenementenorganisatie 2 aaneengesloten dagen
 • Techniek? Help! - grip op techniek 1 dag
 • Creatieve Evenementenorganisatie 2 aaneengesloten dagen 
 • Meeting Design 1 dag

De 4 modules/trainingen in het kort:

Effectieve Evenementenorganisatie (2 dagen)
Een allesomvattend, tweedaags programma dat alle tools in handen geeft om tot in perfectie gecomponeerde én uitgevoerde evenementen te verzorgen. Met veel voorbeelden uit de praktijk, ruim aandacht voor trends, tips, valkuilen en marktinformatie. Een stevige houvast voor organiseren van A tot Z.

Techniek? Help! (1 dag)
De inzet van de juiste middelen is daarmee een zeer belangrijk onderdeel van elk event. Maar wat zijn nu de beste inhoudelijke en budgettaire keuzes voor jouw event?

 • Krijg inzicht in de mogelijkheden en leer daardoor betere keuzes te maken voor de gewenste geluidsinstallatie en microfoons, de inzet van de meest effectieve ondersteunende projectie, de gewenste (sfeer)verlichting en interactie bevorderende nieuwtjes. 
 • Leer offertes van technische partners beter te lezen en voorstellen goed in te schatten, waardoor je het budget gerichter en bewuster kunt inzetten en je je onderhandelingspositie versterkt.
 • Verbeter de communicatie tussen eventmanagers, sprekers en techniek. De foutgevoeligheid zal aanzienlijk afnemen met een strakke productie tot gevolg. Denk aan compatibiliteit van apparatuur en bestanden, een technisch draaiboek en podiumdoorloop.

Creatieve Evenementenconcepten (2 dagen)
Een tweedaagse cursus die leert om tot creatieve evenementenconcepten te komen met een pakkende titel, rode draad en thematiek. Evenementenconcepten die authentiek, verrassend en origineel zijn. Met ruim aandacht voor diverse creativiteitstechnieken en het creatieve proces. Een inspirerende training om tot een verfrissende visie te komen!

Meeting Design (1 dag)
Bewust nadenken over de opzet van een prikkelend congres is een vak apart. Dat je kunt leren! Om te komen tot een gedegen en inspirerend ontwerp doorloop je, net als andere designers, een proces. De dag biedt je een raamwerk om uw aanpak aan op te hangen. Een content neer te zetten die de deelnemers echt bereikt, raakt of relevant voor hem/haar is en aanzet daar concreet iets mee te doen.
Maak gedurende deze training kennis met de Meeting Design Game, het Event Model Canvas en het Canvas Event Storyboard.
Deze eendaagse module gaat over het écht binnenkomen bij de doelgroep. Diepgang toevoegen die de relevantie voor de eventgast verhoogt.

Meer informatie over de trainingen van Effectivents, zoals de programma’s, data, locaties, kosten en referenties vind je op effectivents.nl/trainingen.

Neem contact op met Effectivents: Trainingen en opleiding in Eventmanagement

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Effectivents: Trainingen en opleiding in Eventmanagement zal z.s.m. contact met u opnemen.