Back Back Nieuws

Effectivents leert organiseren met meer rendement en minder risico

03 februari 2014
Trainings- en Eventbureau Effectivents biedt diverse trainingen aan in het organiseren van evenementen. Pragmatische open - en incompany trainingen die handvatten aanreiken om succesvol te organiseren.

In het voorjaar 2014 staan onder meer op het programma:
- Training Effectieve Evenementenorganisatie (2 dagen)
- Training Creatieve Evenementenconcepten (2 dagen)
- Training Social Media in Events (1 dag)

Training Effectieve Evenementenorganisatie
Het succesvol organiseren van evenementen vraagt om een gedegen voorbereiding, kennis van ‘vak en markt’, een behoorlijke dosis creativiteit, sterk organisatorisch vermogen en logistiek inzicht. Hiervoor biedt Effectivents de training Effectieve Evenementenorganisatie aan.
Een állesomvattende, tweedaagse training event management, die alle ‘tools’ in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen: van het bedenken van een invulling die boeit, prikkelt, raakt en beweegt tot de succesvolle uitvoering van het evenement.
Met veel tips, praktijkvoorbeelden en checklists en ruim aandacht voor trends en valkuilen. De training leert je efficiënter en effectiever te organiseren. Succesvol organiseren in 2 dagen; meer overzicht en minder stress, maar ook meer rendement en minder risico!
Deze training vindt plaats op: 20/21 maart en op 12/13 juni 2014.

Training Creatieve Evenementenconcepten
Een tweedaagse training die leert om tot creatieve evenementenconcepten te komen. Evenementenconcepten die authentiek, verrassend en origineel zijn. Die daardoor zorgen voor een betere opkomst en vervolgens voor een sterkere beleving van het event. Een groter bereik van de doelgroep dus, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Hiertoe nemen wij je eerst mee (dag 1) in de wereld van creativiteit: Creativiteit, hoe werkt dat? Hoe wek je creativiteit op? Creatief zijn kun je leren!  En hoe kunnen de verworven creatieve vaardigheden nu ingezet worden (dag 2) om tot succesvolle, aansprekende en doeltreffende eventconcepten te komen? Hoe kom je tot een rode draad voor een event en hoe kan deze rode draad in alle onderdelen van het event worden verweven ?
Deze training vindt plaats op 26 en 27 juni 2014.

Training Social Media in Events
Social media is hot. Maar hoe kun je nu social media, zoals LinkedIn en Twitter, inzetten om je event of congres tot een groot succes te maken? Welke mogelijkheden bieden sociale netwerken voor je marketing activiteiten? Wat zet je in voor, tijdens en na afloop van het event?
Deze training vindt plaats op 5 juni.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!