Verkorte Opleiding Allround EventmanagementVerkorte Opleiding Allround Eventmanagement
Back Back Nieuws

Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement

10 mei 2019

Op zoek naar een korte maar complete cursus/opleiding eventmanagement? Effectivents verzorgt twee keer per jaar de 6-daagse Opleiding Allround Eventmanagement.

Een opleiding die een creatieve 'boost' geeft aan je visie en vaardigheden ten aanzien van spraakmakende events en álle aspecten die bij het organiseren van evenementen komen kijken uitgebreid behandelt. Met tal van tips, tools, checklists, diverse formats, concrete middelen om tot vernieuwende concepten te komen en tal van bruikbare voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk.

Het opleidingsprogramma bestaat uit 4 modules (dit najaar weer tussen september en eind november) - waaraan overigens naar leerbehoefte ook los deelgenomen kan worden:

De 4 modules (6 dagen) waaruit de opleiding is opgebouwd:

• Effectieve Evenementenorganisatie
- organiseren van A tot Z. Alle aspecten rondom een event komen aan bod. Van structuur in het event als project tot het creëren van pre event engagement, het inzetten van locaties, inrichting, catering, sprekers en entertainment anno nu.

• Meeting Design
- écht binnenkomen bij de doelgroep. Het zodanig programmeren van bijeenkomsten dat dit het gedrag van de doelgroep na het event verandert. Onder meer middels de inzet van het Event Canvas Model.

• Techniek? Help!
- grip op eventtechniek. Wat zijn de mogelijkheden en hoe kun je deze succesvol inzetten. Leer techniek inkopen en aansturen en de valkuilen vóór zijn. Een module die een brug slaat tussen event manager en techniek.

• Creatieve Evenementenorganisatie
- concepting. Creatief denken en het bedenken van een verrassend totaalconcept met pakkende titel en rode draad. Gebaande paden verlaten en verder komen dan de eerste ideeën aan de hand van nieuwe creatieve technieken.

De kosten voor de Verkorte Opleiding Eventmanagement bedragen € 3.790 excl. BTW.

Deze kosten zijn inclusief:
• Het HBO studieboek Effectief Eventmanagement
• Het handbook Event Design (Event Canvas Model)
• Een naslagwerk/manual per module
• Alle maaltijden en drankjes en 2 overnachtingen (module 1 en 4)
• Een inspirerend nieuw netwerk van vakgenoten
• Certificaat Allround Eventmanager
• Individueel eindconsult/adviesgesprek

Meer informatie en inschrijvenVoor actuele data en (allen inspirerende) locaties waarop de modules plaatsvinden: www.effectivents.nl/trainingen. Hier vind je tevens meer informatie over de programma's van de modules of referenties van eerdere deelnemers. Of vraag de brochure aan: info@effectivents.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!