Grip op online & hybride eventsGrip op online & hybride events
Back Back Nieuws

Grip op online & hybride events

03 december 2021

De gevolgen van Corona op de organisatie van events zijn gigantisch te noemen. Live ontmoetingen zoals we die kennen kunnen voorlopige niet plaatsvinden. En dat terwijl de behoefte aan kennisdeling, contact, netwerken en beleving zo enorm is.

Maar het intussen ook duidelijk: ook als we weer ‘mogen’, zullen we online en hybride events in onze eventkalenders blijven opnemen. Ze hebben een plek veroverd die nooit meer volledig zal worden ingeleverd. De behoefte aan leren, ontdekken én sparren met collega eventmanagers over de nieuwe uitdagingen die dit met zich meebrengt is groot.

Wegens het grote animo voor onze eerdere trainingen in Online & Hybride Eventmanagement biedt Effectivents vanaf het nieuwe jaar een nieuwe training aan op het gebied van Online & Hybride Eventmanagement.

4 stappen

Een training in de vorm van 4 online sessies van elk 2 uur, die inzicht geven in de verschillende mogelijkheden en kansen van online en hybride events. Met tal van tips over het optuigen van online events, de voor- en nadelen van technische keuzemogelijkheden en online platforms, het toevoegen van beleving en interactie. Een training doorspekt met online en hybride voorbeelden uit de praktijk en volop mogelijkheid je eigen uitdagingen in te brengen. Een training vol (technische) ‘learnings’, do’s en don’ts, inspirerende vormen van online engagement, een overzicht van mogelijke platforms per type online event (en hun verschillen), verworven inzichten en tips van online organisatoren, moderators en dagvoorzitters.

Data

Instapdata januari 2022 – alle data van 14.00-16.00 uur.

  • Dinsdag 25 januari               
  • Donderdag 27 januari
  • Dinsdag 1 februari
  • Dinsdag 8 februari

Instapdata maart 2022 – alle data van 14.00-16.00 uur.

  • Donderdag 17 maart
  • Dinsdag 22 maart
  • Donderdag 24 maart
  • Dinsdag 29 maart

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!