Back Back Nieuws

Trainingsaanbod Effectivents najaar 2014

30 september 2014
Dit najaar heeft Effectivents nog de onderstaande trainingen in Event Management op het programma staan.

Effectieve Evenementenorganisatie, 30 en 31 oktober in Apeldoorn
Een állesomvattende, tweedaagse training event management, die alle ‘tools’ in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen. Met veel tips, praktijkvoorbeelden en checklists en ruim aandacht voor trends en valkuilen. De training leert efficiënter en effectiever te organiseren.

Voor deze training zijn nog slechts 2 trainingsplaatsen beschikbaar. Op 22 en 23 april 2015 vindt deze training weer plaats (locatie Zeist). Voorinschrijving is reeds mogelijk via info@effectivents.nl.

Projectorganisatie voor de Event Organizer, op 12 november in Utrecht.
Een strakke organisatie begint bij een degelijke planning en coördinatie, een duidelijke taakverdeling en heldere informatiestroom. De eendaagse training projectorganisatie leert de projectmatige kant van het event te managen.

Creatieve Evenementenconcepten, op 27 en 28 november in Apeldoorn
Een tweedaagse training die leert om tot creatieve evenementenconcepten te komen. Concepten die authentiek, verrassend en origineel zijn. Die daardoor zorgen voor een betere opkomst en vervolgens voor een sterkere beleving van het event. Een groter bereik van de doelgroep dus, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!