Dit najaar 4 nieuwe trainingen in EventmanagementDit najaar 4 nieuwe trainingen in Eventmanagement
Back Back Nieuws

Dit najaar 4 nieuwe trainingen in Eventmanagement

08 augustus 2019

Dit najaar breidt Effectivents het aanbod van Opleidingen en Trainingen in Eventmanagement uit met 4 nieuwe trainingsprogramma's, die samen een nieuw opleidingsarrangement vormen. Daardoor zijn de opleidingspakketten als het ware als pakket A en verdiepingspakket B opgezet. Alle 8 losse modules waaruit de opleidingsarrangementen bestaan, zijn ook als aparte training te boeken. Hieronder een tipje van de sluiter. Het complete aanbod, programma's en data vind je op hun nieuwe website

Nieuw: Opleiding De Event Expert (4 dagen)

Naast de 6daagse opleiding Allround Eventmanagement (A) biedt Effectivents vanaf dit najaar ook de 4daagse opleiding De Event Expert (B) aan; een combinatie van verdiepingstrainingen die je als eventmanager nog steviger in het zadel helpen. Van eventmanager naar eventstrateeg!

Hiervoor is 1 van de trainingsdagen er specifiek op gericht je positionering naar collega's, in- en externe opdrachtgevers te verstevigen: hoe zorg je ervoor dat je ook als eventexpert wordt gezien en je draagkracht krijgt voor je ideeën en adviezen?

Je leert daarnaast het Pre EventEngagement te optimaliseren, creatieve, activerende teksten te schrijven EN events volgens de nieuwste inzichten van de Neurowetenschappen in te richten, met als doel het gedrag van de (potentiële) deelnemer positief te beïnvloeden. Je leert hardnekkige eventuitdagingen oplossen vanuit de kennis van NeuroScience! Na deze opleiding ben je bovendien niet beperkt tot de landsgrenzen: ook voor organiseren 'op afstand', met andere contacten en contracten, biedt deze opleiding je alle tips en tricks.

Training Profileren als Event Expert - door Erik Peekel

Voor de 1daagse training Profileren als Event Expert is Effectivents de samenwerking aangegaan met een boegbeeld uit de branche: Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie.

Een verdiepingstraining die je helpt jezelf als senior eventmanager gezien te laten worden. Hoe zet je jezelf neer als eventstrateeg, een Event Expert die oplossingen aandraagt, durft te adviseren, draagvlak weet te creëren voor nieuwe ideeën en door opdrachtgevers voor vol wordt aangezien. Hoe voorkom je dat je vooral wordt ingeschakeld voor hand- en spandiensten? Met veel enthousiasme deelt Erik zijn praktische tips.

Training organiseren in het buitenland - door Roger Schreurs

De nieuwe training Organiseren in het Buitenland & Incentives wordt gegeven door DE specialist op dit gebied; Roger Schreurs van het bureau Loco Enzo. Roger, die op alle continenten events en incentives organiseert, deels bevlogen zijn tips & tricks tijdens dit eendaagse inspirerende programma.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met het ingewikkelde prijsbeleid van vliegtuigmaatschappijen en hotels, met welke gewoontes en verwachtingen in andere culturen heb je te maken? En hoe zorg je dat je de juiste samenwerkingspartners op afstand vindt? Werk je samen met een touroperator of een gespecialiseerde DMC, of ga je zelf 4 keer naar Parijs of New York?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!