Studio Effectivents biedt studio voor online meetings en eventsStudio Effectivents biedt studio voor online meetings en events
Back Back Nieuws

Studio Effectivents biedt studio voor online meetings en events

07 mei 2021

Effectivents biedt een studio aan die het mogelijk maakt in een professionele setting je online meeting of event te streamen of bijvoorbeeld je videoconference, trainings- of lesopzet van meer actie en dynamiek te voorzien.

Huuroptie studio: van basis tot geheel ontzorgd

Ben je op zoek naar een betaalbare studio voor je online event? Naar een meer levendige set-up dan achter de laptop of pc voor je onlinemeeting of kennissessie? Of een studio met greenscreen om bijvoorbeeld een vlog op te nemen met elke gewenste achtergrond? Studio Effectivents biedt de mogelijkheid een ruimte te huren met basisapparatuur en inrichting, met of zonder technische ondersteuning tijdens de sessie. 

Menukaart verhuur

Ook de toevoeging van een technische co-host/moderator behoort tot de uitbreidingsmogelijkheden, zodat de spreker(s) zich geheel op de content kan/kunnen concentreren. Studio Effectivents biedt drie pakketkeuzes aan.

Fullservice ontzorgd

Vanuit onze rol en ‘roots’ als (online) eventbureau denken wij uiteraard ook graag mee over de programmering, platformkeuze, het creëren van optimaal engagement online en desgewenst de communicatie met de doelgroep (inclusief technische-/inlogroute voor de deelnemers). In dit laatste geval stellen wij graag een voorstel op maat op, op basis van je doelstellingen, wensen en uitgangspunten ten aanzien van content, programmadesign en budget.

Suggesties inzetbaarheid studio

  • Het upgraden van een videoconferentie, training of les tot een online belevenis die de dagelijkse Zoom en MS Teams-meetings in dynamiek en (inter)actie overstijgt. Dit door bijvoorbeeld de studio als ‘deelnemer’ de videoconference in te brengen, waardoor meerdere sprekers in directe dialoog met elkaar in beeld kunnen worden gebracht.
  • Een livestream vanuit de studio, met afhankelijk van doel, doelgroep en beveiliging gerelateerde randvoorwaarden de keuze uit diverse online streamingdiensten of platforms. 
  • Maar denk ook aan bijvoorbeeld interactieve proeverij vanuit een actieve houding, een ronde tafelgesprek of een tweegesprek vanuit een huiskamersfeertje.
  • Een netwerkbijeenkomst of -borrel in een anders-dan-anders verrassend en engaging platform, waarbij bijvoorbeeld 1-op-1 netwerken of bijpraten aan virtuele tafeltjes mogelijk is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!