Training Online & Hybride Events - 4x 2 uur online Training Online & Hybride Events - 4x 2 uur online
Back Back Nieuws

Training Online & Hybride Events - 4x 2 uur online

04 mei 2022

Je hebt als eventmanager turbulente jaren achter de rug. Een tijd van schakelen, innoveren, bijleren en improviseren. En dan nu de integratie van online en hybride events in de eventkalender. Online en hybride events, ze hebben een plek veroverd die nooit meer volledig zal worden ingeleverd.

Door de blijvend veranderde, omvankrijkere rol van eventmanagers heeft de branche behoefte aan bijscholen, leren, ontdekken, kennis verfijnen én sparren met collega eventmanagers over de nieuwe uitdagingen die dit met zich meebrengt. Wil jij hierin stappen maken en meer weten wat er online en hybride mogelijk is en wat werkt? Dan is de online training van trainingsbureau Effectivents wellicht iets voor jou.

In 4 stappen grip op jouw online & hybride events

Een training in de vorm van 4 online sessies van elk 2 uur, die inzicht geven in de verschillende mogelijkheden en kansen van online en hybride events.

  • De ideale talkshow
  • Het online webinar
  • Hybride Eventmanagement
  • Complete platforms, techniek en online moderating

Met tal van tips over het optuigen van online events, de voor- en nadelen van technische keuzemogelijkheden en online platforms, het toevoegen van beleving en interactie. Onder meer met gastdocent Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor livecommunicatie. Een training doorspekt met online en hybride voorbeelden uit de praktijk en volop mogelijkheid je eigen uitdagingen in te brengen.

Data & meer informatie

Dit voorjaar vindt de training nog 1 keer plaats, startend op 30 mei. Meer informatie: effectiventstrainingen.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!