Effectivents: verdiepings-trainingen voor eventmanagersEffectivents: verdiepings-trainingen voor eventmanagers
Back Back Nieuws

Effectivents: verdiepings-trainingen voor eventmanagers

12 december 2022

Organiseer je evenementen en ben je op zoek naar manieren om dit efficiënter en effectiever te doen? Met meer verrassingselementen en creativiteit? Wil je meer grip krijgen op de organisatie vooraf, meer draagvlak intern creëren voor je plannen, de opkomst verbeteren en meer rendement halen uit je events? Ook in het nieuwe jaar verzorgt Effectivents diverse trainingen/cursussen in Eventmanagement en complete opleidingspakketten die je helpen succesvol(ler) te organiseren.

Van losse modules (1-2 dagen) die je naar leerbehoefte kunt inzetten tot een complete opleiding (6-10 dagen en 2 studieboeken). Op open inschrijfbasis sparren met collega organisatoren of juist incompany, op de leerwensen van jouw team of organisatie afgestemd. De volgende trainingen biedt Effectivents in 2023 aan:

Training Effectief Eventmanagement, 22 en 23 maart 2023

Een állesomvattende, tweedaagse training eventmanagement, die alle ‘tools’, structuur en formats aanreikt om tot succesvolle evenementen te komen.

Positioneren als Event Expert, 27 maart 2023

Heb je moeite om (interne) opdrachtgevers te overtuigen van jouw goede ideeën? In deze training onder leiding van Erik Peekel leer je hoe je jezelf kunt profileren als Event Expert.

Meeting Design, 4 april 2023

Bewust nadenken over de opzet en content van een prikkelend zakelijk event is een vak apart. Dat je kunt leren! Ontwerpen van events, beredeneerd vanuit de inhoudelijke programmering aan de hand van het Event Canvas model.

Pre EventEngagement (met zakelijk overtuigend schrijven), 18 april 2023

Je hebt een geweldig programma, de perfecte locatie en je weet wie je wilt uitnodigen voor je event. Welke middelen zet je op welk moment in om je doelgroep te enthousiasmeren? Met ruim aandacht voor uitnodigend en overtuigend schrijven. 

Techniek? Help! Grip op Eventtechniek, 5 juni 2023

Techniek? Help! geeft je grip op eventtechniek en slaat een brug tussen Eventmanager en techniek. Geen angst meer voor de technische aspecten! Door kennis van de mogelijkheden neem jij als eventmanager vanaf nu met vertrouwen de regie in handen.  

Neuroscience voor de Eventbranche, 14 juni 2023

Nieuwe inzichten vanuit neurowetenschappen geven ons een andere kijk op gedrag van consumenten en zakelijke cliënten en dus op marketing in al zijn facetten.

Creatieve Eventconcepten, 27 en 28 juni 2023

Een tweedaagse training die leert om tot creatieve eventconcepten te komen. Totaalconcepten die authentiek, verrassend en origineel zijn.

Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement – 6 dagen

Ben je op zoek naar een korte maar complete opleiding eventmanagement? De Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement bestaat uit 4 modules verspreid over het voorjaar en biedt je tal van tips, tools, checklists, handige formats, voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk én concrete middelen om tot vernieuwende concepten en creativiteit te komen.  

Check voor het complete programma per training, kosten, referenties van de eerdere open en incompany edities van de trainingen en de mogelijkheid tot aanmelden de website van Effectivents.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!