Effectivents: Aanbod najaar 2019 & plannen 2020Effectivents: Aanbod najaar 2019 & plannen 2020
Back Back Nieuws

Effectivents: Aanbod najaar 2019 & plannen 2020

02 oktober 2019

Er staat weer van alles nieuws op het programma van Effectivents. Dit najaar nog in de vorm van nieuwe verdiepingstrainingen op het gebied van eventmanagement en het bureau is van plan om in 2020 weer een inspirerend programma aan te bieden. Je leest het hieronder.

Effect Ivent 2020

In vervolg op de succesvolle, uitverkochte editie van het Effect Ivent 2019 is de organisatie al druk doende een inspirerend programma voor jullie te bedenken voor de editie in 2020. Graag ontvangen ze je op maandag 16 maar 2020 in DUS (De Utrechtse Stadsvrijheid. Over het programma wordt binnenkort meer bekend gemaakt

Heb je het Ivent van 2019 moeten missen, maar benieuwd naar een indruk van dit inspiratie-, netwerk- en verdiepingsevent voor eventmanagers? Zie hier de aftermovie.

Training Pre EventEngagement (1 dag)

Dit najaar staan eerst nog enkele nieuwe verdiepingstrainingen op het programma, zoals de training Pre EventEngagement op 13 november:
Je hebt een geweldig programma bedacht waarvan de doelgroep zal smullen. Maar hoe breng je dit in het voortraject nu dusdanig over dat je dit ook echt 'verkoopt' en deelnemers aan je event en aan elkaar (ver)bindt? Tijdens deze training komen diverse online tools, de inzet van Social Media en influencers aan bod en leer je (uitnodigings)teksten zo te schrijven dat deze enthousiasmeren en activeren.

13 november, locatie: GreenVillage Nieuwegein.

Training Organiseren in het Buitenland & Incentives (1dag)

Organiseer je regelmatig events in het buitenland of organiseer je vooral incentives? Dan is deze training op je lijf geschreven. Voor deze training zijn wij de samenwerking aangegaan met Roger Schreurs, eigenaar van Loco Enzo en 'rot in het vak' als het gaat om dit type events. Hoe krijg je bijvoorbeeld een groep van 100 gasten in New York, Barcelona of Dubai? Hoe kun je ‘dealen en pielen’ met luchtvaartmaatschappijen? Maar ook, hoe gedraag je je in het buitenland in een andere cultuur. En hoe organiseer je toch efficiënt en trefzeker 'op afstand'?

Deze training staat gepland op 19 november, locatie: Corendon Schiphol-Amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!