Blue RhapsodyBlue Rhapsody
Back Back Locaties

Blue Rhapsody

  • Kantoorschip Rijnkade
    6811 HD Arnhem

    Tel: 026 351 51 81

  • Blue Rhapsody

In het kort

  • Meesterlijk goed gastheerschap
  • Alle ingrediënten voor een onvergetelijk event
  • Een schitterend stijlicoon in het water

Ga naar de website

Welkom in de nieuwe wereld van high-end events.
Welkom aan boord van Blue Rhapsody.

 

Blue Rhapsody is het fonkelnieuwe schip uit de vloot van Constant in Beweging. Vrijheid en stijl zetten de toon op deze bijzondere varende eventlocatie. Aan boord laten wij uw gasten ongeremd genieten van het gevoel van luxe en ongeëvenaard gastheerschap. Buiten valt als eerste de stoere bijlboeg op. Deze kennismaking schept hoge verwachtingen, die wij met onze gepassioneerde crew graag overtreffen. Blue Rhapsody vormt hiermee het decor voor unieke, onderscheidende en onvergetelijke evenementen.

Het ultieme decor voor uw evenement

Blue Rhapsody meet maar liefst 85 meter in lengte en bijna 12 meter in breedte. Door de ruimtelijke indeling kan Blue Rhapsody de concurrentie met locaties op het land goed aan. Het schip biedt ruimte voor 600 gasten, maar het interieur is zo ontworpen, dat ook voor kleinere groepen de juiste sfeer kan worden gecreëerd. 

Bij mooi weer is het Topdeck dé plek om te zijn! Hier droomt u weg met de wind in de haren. Geniet u van goed gezelschap, top gastheerschap, uitstekende culinaire verzorging en het landschap dat aan u voorbij trekt.

Onder het Topdeck bevinden zich verschillende ruimtes op 3 niveaus, die kunnen worden ingezet om te feesten, dineren of presenteren. Op het voor- en achterschip zijn daarnaast diverse sfeervol ingerichte ruimtes gecreëerd, om even rustig te kunnen zitten of te genieten van een goed gesprek. Verken het schip en geniet van het uitgekiende ontwerp van de ruimtes. Ervaar de intimiteit en verbondenheid aan boord.

Over elk detail is nagedacht, waarbij kwaliteit en comfort altijd voorop staan. Zonder concessies, met gevoel. Geniet van de ultieme luxe aan boord en de vrijheid van varen!

Neem contact op met Blue Rhapsody

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Blue Rhapsody zal z.s.m. contact met u opnemen.