Blue Rhapsody grootste varende tv-studio van EuropaBlue Rhapsody grootste varende tv-studio van Europa
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody grootste varende tv-studio van Europa

15 september 2020

In bijzondere tijden moet je je als organisatie openstellen, uit je comfortzone treden en denken in mogelijkheden. Dat is nu net wat Constant in Beweging heeft. Het schip Blue Rhapsody wordt de varende televisiestudio van de populaire Duitse tv-show ‘Deutschland Sucht den Superstar’.

Unieke opdracht

‘We hebben maanden met het team van RTL samengewerkt om deze productie vorm te geven en we zijn dan ook erg trots op deze nieuwe en unieke opdracht’, laat Constant in Beweging weten. 14 dagen lang zal Blue Rhapsody de Duitse wateren bevaren met aan boord honderd crewleden en dagelijks dertig nieuwe kandidaten. Prominente juryleden Dieter Bohlen, Michael Wendler, Maite Kelly en Mike Singer zullen getalenteerde kandidaten aan boord beoordelen op hun kunsten en hen hopelijk een plaats in de volgende ronde aanbieden.

Open audities en reguliere opnames

Blue Rhapsody maakt een stop in: Rüdesheim, Bacharach, St. Goar, Boppard, Braubach, Koblenz, Andernach, Linz am Rhein, Königswinter, Keulen, Düsseldorf en Duisburg. De vaart eindigt daar op 27 september. Met nog twee open auditie momenten naast de reguliere opnames, kunnen talenten alsnog de kans krijgen om aan boord te stappen om op te treden voor de juryleden (19 september in Andernach en 25 september in Keulen).

Deutschland sucht den Superstar

Het nieuwe seizoen van ‘Deutschland sucht den Superstar’ wordt vanaf begin 2021 uitgezonden door RTL Duitsland. Bij Constant in Beweging kunnen ze niet wachten om het resultaat van deze bijzondere opdracht te zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!