Blue Rhapsody klaar voor vertrekBlue Rhapsody klaar voor vertrek
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody klaar voor vertrek

27 juni 2019

De chef in de keuken, de captains op het dek, de hosts in de lounge. De professionele en gepassioneerde crew van Blue Rhapsody is klaar voor vertrek. De reis die startte aan de tekentafel, begint aan een nieuw hoofdstuk met het in de vaart nemen van het mooiste evenementenschip van Europa. Per 1 juli a.s. is zij klaar voor vertrek.

Wat begon als een investering voor een jongere generatie, ligt nu als een waarheid voor de evenementenbranche boven water; een drijvende evenementenlocatie die het beste van een goede venue aan wal en een schip met elkaar combineert. Met veel zorg, liefde en passie heeft het team van Constant in Beweging maandenlang, dag en nacht gewerkt aan het creëren van dit unieke evenementenschip. De kernwaarden betrouwbaar, puur, inspirerend, groots en vrijheid, tevens de kernwaarden van het merk, staan als een paal boven water binnen de hechte ‘familie’.

Evenementen

De ruim bedeelde lounges en zwevende levels maken dat het schip geen gelijke kent. Met de praktische kenmerken van een evenementenlocatie aan wal, maar de unieke charme van een schip. Met capaciteit voor 600 gasten is de locatie uitstekend geschikt voor grote bijeenkomsten. Daarnaast is het interieur er tevens op ontworpen dat ook voor kleinere groepen de juiste sfeer kan worden gecreëerd. De mogelijkheden zijn oneindig.

Techniek: het neusje van de zalm

Blue Rhapsody is groots, modern, luxe en verleidelijk. Het schip is uitgerust met de modernste techniek die anno nu te vinden is. Licht, video en geluid zorgen samen voor een perfect samenspel dat bijdraagt aan de compositie van de evenementen. Band, dj of presentatie; op Blue Rhapsody is het altijd plug and play, waarbij perfect beeld en geluid gegarandeerd is.

Het team achter Blue Rhapsody

Het team achter Blue Rhapsody heeft een ongekende passie voor Events. Eric van der Zwaluw, managing director: “Blue Rhapsody is een uniek project dat alleen gerealiseerd kon worden dankzij de tomeloze inzet van onze crew. We zijn een hecht en gedreven team met jarenlange ervaring met de organisatie en hosting van evenementen op het water.” Sanne Krijnen en zijn collega Suzanne van de Nadort zijn verantwoordelijk voor de verkoop van Blue Rhapsody. Beiden zijn gepokt en gemazeld in het evenementenvak en worden graag uitgedaagd om een onderscheidend en verrassend evenementconcept te ontwikkelen voor hun opdrachtgevers.

Aan boord zorgt de vaste crew, bestaande uit kapiteins Daan Oostland en Jelle Lolkema, chefkok Erik Schouten en locatiemanagers Lukas Busser en Harrold Kroeske voor de perfecte uitvoer van ieder evenement. Zij zijn allen al lang werkzaam op de schepen van Constant in Beweging en bezitten de kennis en ervaring om van ieder varend evenement een succes te maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!