Blue Rhapsody locatie voor Duitse talentenshowBlue Rhapsody locatie voor Duitse talentenshow
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody locatie voor Duitse talentenshow

06 januari 2021

Op RTL Duitsland startte 5 januari de uitzending van DSDS, Duitslands grootste talentenshow. De audities van het in Duitsland al 18 jaar zeer populaire televisie programma werden afgelopen zomer aan boord van de Blue Rhapsody opgenomen.

In juni werd het team van Constant in Beweging benaderd door de producent van Deutschland sucht den Superstar (DSDS). Zij waren op zoek naar een spectaculaire locatie waarin Corona-proof de audities van DSDS konden worden opgenomen. Het resulteerde in een mooie samenwerking, waarbij vlaggenschip Blue Rhapsody is ingezet als locatie voor deze productie.

In september was de Blue Rhapsody daarom drie weken te vinden op de Rijn tussen Frankfurt en Düsseldorf. Nieuw Duits talent mocht op het schip haar zangkunsten vertonen voor de jury, die onder leiding van Modern Talking frontman Dieter Bohle op zoek was naar de nieuwe Superstar. Het steeds veranderende landschap langs de Rijn en het in het oog springende schip zorgde voor prachtige beelden.

Met een productiecrew van maar liefst 125 personen, diverse VIPs en natuurlijk een bonte stoet aan audiënten, zorgde het team van Constant in Beweging voor een veilige omgeving, een punctueel vaarschema en vonden zij de mooiste plekjes langs de Rijn voor de  spectaculaire opnames.

Kijk hieronder naar een sfeerimpressie en kijk tot eind februari iedere dinsdag en zaterdag vanaf 20:15 naar de uitzendingen op RTL Duitsland (Ziggo kanaal 58, KPN kanaal 47).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!