Constant in Beweging zorgt voor extra flexibiliteit in 2020Constant in Beweging zorgt voor extra flexibiliteit in 2020
Back Back Nieuws

Constant in Beweging zorgt voor extra flexibiliteit in 2020

31 maart 2020

Het is een lastige tijd. De maatregelen die in ons land tegen het coronavirus genomen worden hebben een enorme impact op allerlei prachtige evenementen. Gelukkig is 2020 nog lang niet voorbij en liggen er genoeg mogelijkheden aan de horizon om alsnog een evenement of congres te organiseren. Constant in Beweging snapt dat dit onzekere tijden zijn. Daarom zorgen ze voor meer zekerheid en flexibiliteit door de leveringsvoorwaarden aan te passen én te zorgen voor kortingen.

Geen angst om te boeken

‘Graag geven we onze opdrachtgevers nu extra zekerheid. Hiervoor hanteren we momenteel afwijkende annuleringsvoorwaarden. Hierin is opgenomen dat evenementen die door de COVID-19 uitbraak niet door ons kunnen worden uitgevoerd, zonder kosten kunnen worden geannuleerd. Zo voorkomt u hoge annuleringskosten en kunt u zonder risico toch alvast uw volgende evenement gaan plannen. En mocht deze toch niet door kunnen gaan, dan plannen we in overleg met u uiteraard graag een nieuwe datum!’, laat Constant in Beweging weten.

Wegnemen van angst om te boeken

'Naast het wegnemen van uw angst om te boeken, bieden we ook scherpe kortingen aan voor evenementen in augustus tot en met oktober. Elk evenement, over de top of kleinschalig, krijgt bij Constant in Beweging de aandacht die het verdient. Niet alleen op de dag zelf, maar vanaf het moment dat we met elkaar in gesprek gaan, tot aan het verlaten van het schip en daar ver voorbij.'

Foto: ©Blue Rhapsody - Robert Aarts

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!