Blue Rhapsody zet nieuwe standaard voor varende locatiesBlue Rhapsody zet nieuwe standaard voor varende locaties
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody zet nieuwe standaard voor varende locaties

23 mei 2018

Een once in a lifetime moment. Dat is de komst van Blue Rhapsody, het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden wordt gebouwd. De eventrederij Constant in Beweging presenteert het schip – dat 85 meter lang en 11.45 meter breed wordt – als aanvulling op haar twee succesvolle varende locaties Grace Kelly en Jules Verne.

Nu al iconisch

Blue Rhapsody wordt groots, modern, luxe en verleidelijk: sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Het iconische ontwerp is van Art-Line Interiors en Van den Berg Design. De bouw is in de zeer kundige handen van de gerenommeerde scheepsbouwers Vahali in Gendt en Teamco in Heusden. Het schip, voorzien van een indrukwekkende bijlboeg, combineert een soepel uiterlijk met echte allure van een internationaal karakter. Daarnaast wordt service van het hoogste niveau geboden. Het fonkelnieuwe schip wordt in het voorjaar van 2019 in de vaart genomen.

 Locatie bij uitstek voor varende evenementen

'Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden', stelt het team van Constant in Beweging. 'Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: zij biedt een breed scala aan arrangementen. Bereid je voor op een next level evenement. Bereid je voor op Blue Rhapsody'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!