Blue Rhapsody wint BEA World award in MilaanBlue Rhapsody wint BEA World award in Milaan
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody wint BEA World award in Milaan

02 december 2019

De prestigieuze Nederlandse evenementenlocatie Blue Rhapsody heeft tijdens de BEA World Awards in Milaan de award binnen gesleept voor Best Celebration/ Product Launch Venue. Blue Rhapsody wordt daarmee door de vakjury beloond voor zijn creativiteit, innovatie, effectiviteit, techniek en strategische communicatie. Hiermee staat het splinternieuwe evenementenschip (2019) bovenaan de internationale kaart.

Bijzondere missie

‘Ik ben ontzettend blij en trots op het winnen van één van de belangrijkste prijzen binnen de branche. Het beloont niet alleen Blue Rhapsody als 'celebration/ product launch' locatie, maar ook het team dat onze bijzondere missie met bloed, zweet en tranen heeft weten mogelijk te maken’, aldus Eric van der Zwaluw, Managing Director bij Constant in Beweging, moederbedrijf van Blue Rhapsody. Het schip dat begin juli jl. officieel aan de evenementenbranche werd gepresenteerd, heeft een eerste reeks evenementen in het binnenland achter de rug en is met deze award op zak klaar om ook de rest van de Europese markt te gaan veroveren.

The Best Event Awards

Bea World is een initiatief dat excellentie binnen de wereldwijde eventbranche viert en spelers bekroont met The Best Event Awards gedurende 'The International Festival of Events and Live Communication' dat dit jaar in Milaan plaatsvond (27-30 november). The Best Event Awards (voorheen bekend als EuBea - European Best Event Awards), zijn opgericht om het belang van evenementen binnen marketingplannen van grote en kleinere bedrijven te promoten en deelnemende bureaus uit 37 landen te inspireren met nieuwe ideeën voor toekomstige projecten.

Blue Rhapsody

Blue Rhapsody is een fonkelnieuwe varende eventlocatie met een rijke variatie aan stemmingen, ruimhartige gastvrijheid en service van hoog niveau. Het unieke 85 meter lange schip is van Nederlandse makelij en is - op initiatief van Constant in Beweging - van A tot Z bedacht en gebouwd door professionals uit de Nederlandse evenementenindustrie. De ruim bedeelde lounges en zwevende levels maken het schip tot één van de mooiste evenementenschepen van Europa, met de praktische kenmerken van een evenementenlocatie aan wal, maar de unieke charme van een schip op het water.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!