Blue Rhapsody maakt zich startklaarBlue Rhapsody maakt zich startklaar
Back Back Nieuws

Blue Rhapsody maakt zich startklaar

05 december 2018

Nog even geduld en dan is de mooiste varende locatie van Nederland echt een feit. Constant in Beweging legt momenteel de laatste hand aan het iconische schip, Blue Rhapsody. Inmiddels is deze next level locatie op de werf van Teamco in Heusden aangekomen. Hier zal de komende maanden keihard gewerkt worden om ervoor te zorgen dat het schip in juni 2019 in de vaart wordt genomen.

Het casco is eerder dit jaar gebouwd op de werf van Vahali Shipyards in Servië en vanuit daar naar Nederland gesleept. Vanwege de extreem lage waterstand was de werf van Vahali in Gendt niet bereikbaar en is het staalwerk in Arnhem voltooid. Vorige week kon Blue Rhapsody op de helling worden geïnspecteerd en zijn de schroeven geplaatst. Hierna kon het schip zijn weg vervolgen naar de werf van Teamco.

Eerste evenementen in juni

'Na de lange reis vanuit Servië is het schip eindelijk op zijn laatste bestemming in het bouwproces aangekomen. Teamco gaat het schip nu afbouwen, zodat we in juni ook daadwerkelijk de eerste, reeds verkochte evenementen op het schip kunnen verzorgen', aldus Eric van der Zwaluw, managing director van Constant in Beweging. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid om het schip in aanbouw op de werf te bezoeken. Afspraken voor een bezoek kunnen via Constant in Beweging worden ingepland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!