Circuit ZandvoortCircuit Zandvoort
Back Back Locaties

Circuit Zandvoort

  • Burgemeester van Alphen 1085
    2041 KC Zandvoort

    Tel: 023 574 0740

  • Circuit Zandvoort

In het kort

  • 45 ruimtes, 15 VIP- Lounges, 25 pitboxen, 2 restaurants, 3 congresruimtes
  • Capaciteit tot 6.000 personen
  • Uw business op een unieke locatie
  • Een fenomenaal uitzicht op de baan

Ga naar de website

Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en behoort daarmee tot een van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland. De multifunctionele locatie ligt op een steenworp afstand van het strand en kan gebruikt worden voor binnen- én buitenevenementen. Uw evenement krijgt op de plek waar u business, sport en entertainment kan combineren de aandacht die zij verdient. 

Locaties
Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres, beurs, productlancering, bedrijfsfeest, diner of publieksevenement? Circuit Zandvoort beschikt over de ruimtes, middelen en service voor de perfecte locatie. We helpen u graag om de beste ruimte(s) voor u evenement te vinden en een op maat gemaakte dag te plannen. Bekijk hier alle locaties.

Activiteiten
Ook beschikt Circuit Zandvoort Business over uiteenlopende en originele activiteiten. We stellen graag een mooi programma van activiteiten met u  samen die ook gecombineerd kunnen worden met een plenaire sessie. Samen met u bezorgen wij een onvergetelijke dag voor uw relaties en/of medewerkers! Bekijk hier de mogelijkheden.

Neem contact op met Circuit Zandvoort

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Circuit Zandvoort zal z.s.m. contact met u opnemen.