Circuit sluit partnership met The BastardCircuit sluit partnership met The Bastard
Back Back Nieuws

Circuit sluit partnership met The Bastard

06 april 2023

The Bastard, het Nederlandse barbecue merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keramische barbecues, en Cm.com Circuit Zandvoort hét iconische circuit aan de Noordzeekust, hebben aangekondigd een partnership te sluiten. De samenwerking zal zich richten op het creëren van een unieke en spectaculaire culinaire ervaring voor bezoekers van het circuit.

Perfect match

De samenwerking tussen The Bastard en het circuit is een perfecte match, waarbij de passie voor kwaliteit en innovatie bij beide partijen voorop staat. De twee merken delen een visie op het bieden van een onvergetelijke ervaring voor hun klanten en streven ernaar om deze visie te verwezenlijken door middel van deze samenwerking.

Zakelijke arrangementen

Door de samenwerking wordt de kwaliteit van BBQ-arrangementen bij business events door The Bastard op het Circuit Zandvoort gegarandeerd. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een teambuilding-dag of een personeelsuitje, klanten kunnen nu nog meer genieten van overheerlijk eten en een spectaculaire omgeving. The Bastard zal zijn expertise op het gebied van barbecueën inbrengen en het Circuit Zandvoort zal de perfecte locatie bieden voor een onvergetelijke ervaring. Met deze samenwerking zal het circuit zijn aanbod voor zakelijke evenementen uitbreiden en zal The Bastard zijn positie als toonaangevende BBQ-specialist verder versterken.

Jord Althuizen & Smokey Goodness

Daarnaast zal er in een driehoek worden gewerkt met Jord Althuizen. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Met Althuizen breidt het circuit haar culinaire aanbod uit. 

Historic Grand Prix

Het partnerschap is gericht op het aanbieden van kwalitatief hoogstaande BBQ-arrangementen en een unieke culinaire ervaring voor de gasten van de Historic Grand Prix. The Bastard en Jord Althuizen zullen samenwerken aan een pop-up editie van restaurant Black Smoke, op VIP-niveau in de Dutch Grand Prix Lounge tijdens het evenement. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!