The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijsThe Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs
Back Back Nieuws

The Event Company verandert CM.com Circuit Zandvoort in kerstparadijs

30 oktober 2023

In een wereld vol drukte en routine is kerst een tijd van bezinning, warmte, samenzijn en natuurlijk ook veel gezelligheid. Dit jaar slaan The Event Company en haar partners Circuit Zandvoort en Van Der Maarel Eventstyling, de handen ineen om exclusieve kerst-evenementen op het adrenaline verwekkende circuit in Zandvoort te organiseren. Van 7 tot en met 22 december 2023 is er de mogelijkheid om uw relaties en medewerkers een onvergetelijke kerst-ervaring te geven.

Kerstparadijs Circuit Zandvoort

Dit jaar transformeert Circuit Zandvoort in een waar kerstparadijs, waar op een unieke manier Kerstmis wordt ingeluid. De o zo bekende race geluiden maken plaats voor kerstliedjes, gelach en blijdschap. Het circuit wordt omgetoverd tot een magische plek waar bijzondere kerst-evenementen voor medewerkers en relaties zullen plaatsvinden.

Versierde kerstlounge

De kerstarrangementen zijn inclusief een lunch of borrel in een versierde kerstlounge met uitzicht op de start finish en de pitstraat. Tijdens het evenement kunnen uw collega’s en relaties met hun eigen auto het circuit op om vervolgens via de pitbox drive-through een kerstgeschenk overhandigt te krijgen.

De gezamenlijke inzet voor perfectie, creativiteit en unieke belevingen garanderen een onvergetelijke kerstviering. The Event Company, Circuit Zandvoort en Van der Maarel kijken met elkaar uit naar een onvergetelijke kerst en om de magie van Kerstmis te verspreiden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!