The Event Company begrijpt de kern van relatiemanagement The Event Company begrijpt de kern van relatiemanagement
Back Back Nieuws

The Event Company begrijpt de kern van relatiemanagement

13 september 2023

Op 28 augustus 2023 vond de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix plaats op CM.com Circuit Zandvoort. Het publieksevenement trekt veel bezoekers, maar het weekend wordt ook ingezet voor zakelijke events. Full service-evenementenbureau The Event Company, speelde een cruciale rol bij de organisatie van een exclusief businessevenement voor een gewaardeerde opdrachtgever; een wereldleider in digitale en technologische oplossingen.

Locatie is alles

Het Formule 1-evenement trekt duizenden enthousiaste toeschouwers uit alle hoeken van de wereld naar de Nederlandse kust. Eenperfecte locatie om je huidige netwerk te onderhouden, het netwerk verder uit te breiden en potentiële relaties te ontmoeten. Bij het organiseren van een zakelijk evenement, is de locatie uiterst belangrijk voor de conversie. Het gaat niet alleen om zakendoen, maar ook om de beleving én om iets extra’s te doen voor je relaties, zoals een pitlane tour of een bezoek aan de paddock.

Voor The Event Company was de keuze voor een zakelijk evenement bij de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix geen toeval. Zij begrijpen het belang van relatiemanagement en het versterken van banden met opdrachtgevers. Het evenement bood hun opdrachtgever een unieke kans om in een informele setting te communiceren en hun waardering te tonen voor hun klanten.

Het succes van dit evenement benadrukt de toegevoegde waarde van professioneel georganiseerde bedrijfsevenementen op bijzondere locaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!