Met deze initiatieven sluit jij het jaar WEL goed af Met deze initiatieven sluit jij het jaar WEL goed af
Back Back Trends

Met deze initiatieven sluit jij het jaar WEL goed af

23 november 2020

Een van de drukste en gezelligste periodes van het jaar is aangebroken. Sinterklaas, Kerstmis en dan sluiten we bovendien nog een jaar af vol met uitdagingen. Ook in de evenementenbranche wordt er niet stilgezeten. Bedrijven komen massaal met initiatieven om de feestdagen alsnog met elkaar te kunnen vieren. Precies waar jij nu zo erg naar verlangt. Er kwamen zo veel goede ideeën binnen dat wij ze voor je op een rijtje hebben gezet. Nieuwsgierig naar meer? Hou het witte blok op de homepage in de gaten!

Sinterklaas 

Met de actie Sint op je beeldscherm kun je videobellen met Sinterklaas en via een QR-code zelfs een persoonlijke boodschap ontvangen van de goedheiligman. Je geeft zelf aan wie jij blij wil maken met deze actie van de allerliefste Sint (en EARTH Water) en hij schakelt zijn pieten in om je te helpen. Ook bedrijven helpt hij graag. Zo speelt Sinterklaas een online quiz of een potje Bingo met jou en je collega’s. Een brievenbusbanket of fles wijn met een persoonlijke boodschap hoort ook tot de mogelijkheden.

Kerst in de auto 

Een leuk alternatief om kerst te vieren? In de auto! Doe de kerstpuzzeltocht van Fort Evenementen samen met je collega’s. Voor de zakelijke doelgroep is er namelijk een rally competitie bedacht, waarin je onderweg kunt communiceren met je collega’s om de kerstpuzzel op te lossen. Een Christmas Drive Thru Kerstborrel op Landgoed Huize Bergen is ook mogelijk. Rijdend over het gezellig aangekleed landgoed, krijg je iets te eten en aan het einde je kerstpakket. Een X-Mas Drive Thru van Easyfairs in de evenementhallen in Gorinchem en Hardenberg kan ook. Deze worden omgetoverd in een Winterwonderland. Als laatste is er ook een speciaal Walk Through Circus georganiseerd in de Beurs van Berlage. Het is geen uitje voor in de auto, maar maatschappelijke instellingen krijgen hierdoor wel de kerst van hun leven.

(Online) Kerst en Nieuwjaar entertainment 

Geen saaie online kerstborrel, maar juist online entertainment. Capital C organiseert ‘NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY’ als alternatief. Je wordt online entertaint door een cabaretier en DJ naar keuze van het bedrijf. Vooraf krijg je een leuk cocktailpakket opgestuurd of een fles wijn. Daarnaast organiseert Grote Feestdagen Festival een online festival voor Kerst en Nieuwjaar met keuze uit theatervoorstellingen, goochelaars, live concerten en nog meer. Voor een interactief samenzijn heeft Industrial Studio’s nog een online spelprogramma’s vanuit een Winter Wonderland. Samen met je collega’s sluit je een mooi, maar uitdagend op deze manier heel goed af.

Tips voor een online kerstborrel vind je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!