Winterwonderland in de Industrial StudiosWinterwonderland in de Industrial Studios
Back Back Nieuws

Winterwonderland in de Industrial Studios

17 november 2020

Het einde van een bijzonder en uitdagend jaar is in zicht. Normaliter is dit dé tijd om samen met personeel terug te blikken en vooruit te kijken tijdens een gezellige kerstbrunch, -borrel of -diner. Daarnaast is proosten met relaties op een goed nieuwjaar ook vaak vaste prik in de eerste weken van het nieuwe jaar. De Winterwonderland studio van Industrial Studios biedt een paar alternatieven. 

Alternatieve kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten 

De professionele ‘plug and play’ studio van Industrial Studios is geschikt voor diverse soorten livestreams en opnames. De studio is te gebruiken voor zakelijke evenementen zoals presentaties, webinars, talkshows en interviews maar is ook zeer geschikt voor online kerst- en nieuwjaarsbijeenkomsten. Speciaal voor de laatste weken van 2020 en de eerste week van 2021 wordt de studio omgetoverd tot een winterwonderland! Volledig voorzien van kerstbomen, mooie verlichting en sneeuw voor de optimale sfeerbeleving.

Interactieve spellen met personeel

Industrial Studios biedt ook diverse inhoudelijke spelprogramma’s aan om een gezellig en interactief samenzijn te realiseren. Natuurlijk is er ook ruimte voor inhoudelijke invulling vanuit de organisatie. Speel een gezellig potje online bingo, ga de strijd met elkaar aan tijdens een quiz of ontdek elkaars verborgen talenten tijdens een talentenshow! Ontvang thuis een lekker borrelpakketje of bestel een online bierproeverij en vier met elkaar het einde van dit bijzondere jaar of het begin van het nieuwe jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!