Grote Feestdagen Festival organiseert online kerst- of Nieuwjaarsevent Grote Feestdagen Festival organiseert online kerst- of Nieuwjaarsevent
Back Back Nieuws

Grote Feestdagen Festival organiseert online kerst- of Nieuwjaarsevent

17 november 2020

Het einde van een speciaal en uitdagend jaar is in zicht. Het is een tijd van mooie momenten om samen met collega’s terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken op een nieuw jaar. Het Grote Feestdagen Festival biedt hierbij een alternatief. Zij organiseren tijdens de feestdagen meerdere live online events in de vorm van shows vanuit professionele studio’s met uitbundige decors.

 Online Festivalprogramma

Grote Feestdagen Festival draait vanuit hun ervaring in de evenementen business een feestelijk online festival programma in elkaar, exclusief voor de klant. Van goochelaars tot live concerten en karaoke, niets is te gek volgens de organisatie. Er worden meerdere studio’s gebruikt met elk een thema. Dit kan een gezellige borrelruimte zijn, een quizruimte of een studio voor bijvoorbeeld een theatervoorstelling.

 Moment van verbinding

 Om iedereen met elkaar te verbinden wordt er vooraf van het online event een feestpakket thuisgestuurd. Het is volgens de organisatie niet de bedoeling dat je in een joggingpak achter je laptop zit. Een foute kersttrui of glitterjurk past beter bij de gelegenheid. De online omgeving is interactief ingestoken. Er zijn verschillende ruimtes, waaronder borrelruimtes om bij te kletsen. Zo is het online evenement een moment van verbinding. Meer informatie? Dat kan via deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!