X-Mas drive thru met je collega’s? Easyfairs organiseert het X-Mas drive thru met je collega’s? Easyfairs organiseert het
Back Back Nieuws

X-Mas drive thru met je collega’s? Easyfairs organiseert het

16 november 2020

Geen kerstborrel dit jaar? Als alternatief voor de gebruikelijke kerstborrel, organiseert Easyfairs een X-Mas Drive Thru. Geheel coronaproof kunnen bedrijven op deze manier kerst vieren samen met hun werknemers.

Christmas Drive Thru

Speciaal voor de X-Mas Drive Thru zullen de Evenementenhallen in Gorinchem en Hardenberg, compleet worden omgetoverd in een Winter Wonderland. Denk aan kerstbomen, vuurkorven en gezellige muziek. Er zal een parcours zijn waar veel te zien valt. Onderweg krijg je bovendien een lekker hapje en een drankje om de beleving compleet te maken.

Coronaproof

De X-Mas Drive Thru is volledig coronaproof. Je beleeft de rit volledig vanuit de auto en alles wordt ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Zoals het er nu naar uitziet, mag deze drive in kerstbeleving vanaf december zijn deuren openen. De X-Mas Drive thru wordt gehouden van 8 t/m 23 december.

Kerstpakket

Aan het einde van de autorit, krijgt iedereen zijn/ haar kerstpakket op een persoonlijke wijze overhandigd. In een intieme setting kun je afscheid van elkaar nemen. Klik hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!