Wandel door een walk through circus in de Beurs van BerlageWandel door een walk through circus in de Beurs van Berlage
Back Back Nieuws

Wandel door een walk through circus in de Beurs van Berlage

12 november 2020

Creatief zijn in tijden van Corona. Boost Producties en Beurs van Berlage doen het. Samen presenteren zij 27 en 28 december Walking-On-Circus, een walk through circus in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Walking-on-Circus is een bewegingstentoonstelling over de groei van individualiteit naar collectiviteit, waar het ego ontwikkeld wordt en uiteindelijk ingezet gaat worden voor de ander. De verkoop van tijdsloten is gisteren gestart via boostproducties.nl.

Walking-On-Circus

Walking-on-Circus komt voort uit de wens van verbinding zoeken en kunst zichtbaar houden in tijden van afstand. We creëren dit door een circus-route te organiseren waarin doorstroom en de 1,5-meter-maatschappij is gegarandeerd. Boost Producties presenteert in de Beurs van Berlage drie toneelbeelden uit eerdere voorstellingen en één voorloper van het toneelbeeld wat in zijn definitieve vorm pas in 2021 wordt gerealiseerd. Alle vier de beelden zijn bewegend en interactief met het publiek en met de artiesten.

Koop een tijdslot voor een ander

In deze tijd moeten we elkaar helpen. Daaruit is het idee ontstaan om bedrijven en organisaties een tijdslot te laten kopen voor maatschappelijke instellingen. Maatschappelijke instellingen volgen met een kleine groep verslaggevers van bijvoorbeeld kinderen, ouderen, vluchtelingen en cliënten de circus-route en interviewen de artiesten namens hun instelling. Het is mogelijk om een maatschappelijke instelling voor te dragen of een keuze te maken uit een lijst met instellingen die de producent beschikbaar stelt. Een tijdslot kost € 395,-.

Kijk voor meer informatie op de Beurs van Berlage website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!