Met deze actie vier je Sinterklaas met je collega’s Met deze actie vier je Sinterklaas met je collega’s
Back Back Nieuws

Met deze actie vier je Sinterklaas met je collega’s

11 november 2020

De tijd dat Sinterklaas weer in het land komt, is aangebroken. Het zijn spannende tijden, maar Sinterklaas brengt een positief lichtpuntje in het land. Hier hebben mensen van onder andere het bedrijf EARTH Water op ingespeeld door online sinterklaasvieringen te organiseren voor bedrijven. Dit met de actie Sint op je Beeldscherm.

Videobellen met de Sint

Via de actie Sint op je Beeldscherm, kun je een ontmoeting met Sinterklaas op maat bestellen. Met de optie Live en Direct heb je een live gesprek met de Sint. Je kiest een datum tussen 4 en 6 december en dan neemt de goedheiligman contact met je op om persoonlijke details te bespreken. Hier maakt hij na het gesprek een draaiboek van. Hierdoor kan de kindervriend uit het ‘grote boek’ precies lezen wie de kinderen zijn en wat ze willen hebben.  

Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas

Stel zelf een persoonlijke boodschap samen en laat Sinterklaas deze vertellen in een videoboodschap. Voor doven en slechthorenden is er een speciale doventolk beschikbaar. Deze kun je laten versturen via Whatsapp, mail en WeTransfer, maar ook laten bezorgen via een speciaal pakketje met wijn of brievenbusbanket. De boodschap van de kun je dan zien via een QR-code.

Sinterklaasviering voor bedrijven

Sint op je beeldscherm, biedt ook voor bedrijven arrangementen geheel op maat aan. Zo kun je bijvoorbeeld een quiz of bingo doen samen met je collega’s met Sint-Nicholaas als host. Het online thuiswerken ben je als team nu toch al gewend. Ook als bedrijf kun je naar je werknemers een brievenbusbanket bestellen met een ingesproken boodschap. Zo wordt Sinterklaas toch nog een gezellig feest om samen te kunnen zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!