Capital C introduceert: NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTYCapital C introduceert: NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY
Back Back Nieuws

Capital C introduceert: NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY

11 november 2020

Met het besef dat de jaarlijkse bedrijfsfeesten dit jaar geen doorgang vinden, verzon Capital C - centrum voor de creatieve industrie - een nieuw concept: NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY. Een kant-en-klaar kerstfeest waarmee je niet alleen collega’s een mooie avond (of ochtend / middag) bezorgt, maar ook de culturele sector steunt.

Cabaretiers en DJ’s

Het idee is dat bedrijven niet zelf het wiel hoeven uit te vinden in hoe ze dit jaar invulling moeten geven aan hun eindejaarsfeest. Juist in een jaar wat zo veelbewogen is, is er behoefte aan een moment samen. Dat dit niet fysiek kan, maakt het niet makkelijk. En niemand zit te wachten op een zoveelste zoom-borrel.

Daarom komt Capital C met een alternatief. Een knallend online feest met een cabaretier die een oudejaarsconference samenstelt met de CEO, de postkamer, marketing, IT en sales. Ondersteund door een top DJ die een vette (kerst)mix draait op het DNA van het bedrijf. En daarbij wordt gezorgd voor een cocktailset, borrelplank of als je het simpeler wilt, een fles wijn die door de brievenbus past.

Steun aan culturele sector en evenementenbranche Thomas Zwart, Directeur Capital C: ‘Als centrum voor de creatieve industrie waar kunst zo’n belangrijk onderdeel uitmaakt van het pand en als plek waar veel evenementen plaatsvonden, zien wij van dichtbij hoe zwaar de culturele sector en eventbranche het hebben. Wij dachten, als we iets verzinnen, moeten zij hiervan meeprofiteren. Daarom betrokken we DJ’s en cabaretiers bij ons idee, en zij waren direct enthousiast om dit samen met ons op te zetten.’

High Light

Het online kerstfeest wordt opgenomen in de High Light, de imposante glazen koepel op het dak van Capital C. Er wordt samen met het bedrijf een uitgebreid programma opgezet. Men kan kiezen uit allerlei type cabaretiers en DJ’s, afhankelijk van het doel van het evenement en de bedrijfscultuur. Het ene team wil collega’s door de mangel halen en het andere bedrijf wil graag een ‘oudejaarsconference’ waarin het jaar op een hilarische en persoonlijke manier wordt afgesloten. Met allerlei interactieve tools wordt ervoor gezorgd dat iedereen actief deelneemt aan het evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!