Landgoed Huize Bergen organiseert Christmas Drive Thru KerstborrelLandgoed Huize Bergen organiseert Christmas Drive Thru Kerstborrel
Back Back Nieuws

Landgoed Huize Bergen organiseert Christmas Drive Thru Kerstborrel

06 november 2020

Stiekem hadden we allemaal misschien nog een beetje hoop dat de kerstborrel dit jaar toch nog door kon gaan al was het in aangepaste vorm. Het ziet er naar uit dat de kerstborrels niet gaan plaatsvinden. Dat dit geen straf hoeft te zijn bewijzen de verschillende leuke initiatieven die ontstaan.

‘Door de verplichte sluiting van de horeca en het uitblijven van evenementen hebben wij weer moeten zoeken naar nieuwe initiatieven. December betekent doorgaans het uitdelen van kerstpakketten dus lokaal zijn wij gestart met het verkopen van onze eigen cadeaubonnen i.c.m. ons eigen huis gebrouwen speciaal bier en huisgemaakte nougat’, vertelt Kim, marketing & communicatie Landgoed Huize Bergen, trots.

Bij kerstpakketten hoort natuurlijk een feestelijk uitdeel moment. ‘Ons monumentale landhuis en het landgoed lenen zich perfect voor een mooi wintertafereel dus bedachten we de Christmas Drive Thru Kerstborrel.’ Een kerstroute over het landgoed vol fonkelende lichtjes, brandende vuurkorven, muziek, de directeur voor het landhuis met het kerstpakket en overal leuke stops zoals voor een kerstmuts, een drankje, een hapje, een fotomoment. Veel is mogelijk. Alles vanuit de auto en dus volledig verantwoord.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!