The Box CompanyThe Box Company
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

The Box Company

 • Nijverheidssingel 315
  4811 ZW Breda

  Tel: 073 2032 124

 • The Box Company

In het kort

 • Originele teambuildingsactiviteiten
 • Gespecialiseerd in samenvoegen van klant specifieke kennis & content in onze games
 • Grote en kleine gezelschappen (5-2000 personen)
 • Op Locatie, Online & Hybride
 • o.a. bekend van Escape Room Experience & Remote Teambuilding Experience

Ga naar de website

The Box Company is dé specialist unieke teambuilding ­acti­vi­tei­ten: Live op locatie, Online, Hybride en Plug&Play. The Box Company organiseert activiteiten voor kleine én grote groepen (5 tot 2000 pers.) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de activiteiten. Dit betekent dat het mogelijk is om jouw persoonlijke touch mee te geven.

The Box Company levert unieke teambuilding activiteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kan je kiezen voor ons standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

The Box Company is onder andere bekend van de Escape Room Experience, Remote Teambuilding Experience en Play it Nice, Break the Ice!

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperken zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen tot maar liefst 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met verschillende rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij jou op kantoor, in een evenementen locatie of een andere door jou uitgekozen locatie.

De Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een team van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek mee en het gaat erom dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen!

Laagdrempelig en met veel plezier een gezelschap kennis laten maken met elkaar? The Box Company heeft dé tool in huis om dit te doen: Play it Nice, Break the Ice! De leukste ijsbreker en energizer, waarbij kennismaken, plezier en competitie centraal staan.

Onze activiteiten zijn beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels.

Neem contact op met The Box Company

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van The Box Company zal z.s.m. contact met u opnemen.