The Box Company introduceert nieuwe experienceThe Box Company introduceert nieuwe experience
Back Back Nieuws

The Box Company introduceert nieuwe experience

27 februari 2019

The Box Company biedt met de Escape Room Experience een teambuildingactiviteit aan voor grote groepen. Deze activiteit kan op iedere gewenste locatie tot wel 2000 personen tegelijk gespeeld worden. De activiteit wordt al enkele jaren ingezet op vele grote bedrijfsevenementen en wordt vaak op maat gemaakt naar de wensen van de klant.

In 2015 is The Box Company gestart met het verzorgen van Escape Room Experiences, welke inmiddels door zo'n 50.000 personen gespeeld is. Om klanten opnieuw te kunnen bedienen maar ook om het assortiment te verbreden is The Box Company gestart met de ontwikkeling van een nieuwe activiteit. Een activiteit die wederom voor grote groepen is ontwikkeld, op iedere gewenste locatie te spelen is en dat indien gewenst op maat gemaakt kan worden. The Box Company komt met een volledig nieuwe teambuildingactiviteit, de 'Toolbox Experience'.

Ontwikkeling

Om opnieuw een activiteit te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau is The Box Company gestart met het analyseren van de succesfactoren van de Escape Room Experience. Wat zorgt ervoor dat grote groepen de huidige activiteit zo leuk vinden, dat ze betrokken zijn en blijven tot de laatste seconde en dat iedere deelnemer een rol kan vervullen in het spel. The Box Company is er in geslaagd om deze succesfactoren te garanderen in de nieuwe activiteit, de 'Toolbox Experience'.

Toolbox Experience

De Toolbox Experience is een geweldige activiteit met meerdere rondes en bonusrondes en veel verschillende uitdagingen. Een activiteit met veel afwisseling en waarbij strategievorming binnen een team erg belangrijk is. Ronde 1 is een grote foto-opdracht. Ronde 2 bevat verschillende thema's waarvoor deelnemers zich weer in de schoolbanken wanen, zoals o.a. aardrijkskunde, geschiedenis en wiskunde. In Ronde 3 moeten verbanden worden gelegd met eerder opgeloste puzzels om zo tot de uiteindelijke oplossing te komen. Deze ronde heeft raakvlakken met Escape Room opdrachten. Aan het eind van het spel gaan de twee best scorende teams door naar de finale. De finale bepaalt de grote winnaar. Het spel duurt 75 minuten en is indien nodig ook in te korten tot bijvoorbeeld 60 minuten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!