Ontdek - De Kaap X The Box Company!Ontdek - De Kaap X The Box Company!
Back Back Locaties

Ontdek - De Kaap X The Box Company!

19 oktober 2023

De Kaap - dé plek voor onvergetelijke events - werkt al enkele jaren samen met The Box Company, dé specialist in teambuildingactiviteiten. The Box Company verzorgt, in opdracht van De Kaap, teambuildingactiviteiten voor grote groepen tegelijk. ‘Het is ideaal om zulke korte lijntjes met elkaar te hebben, weten wat je aan elkaar hebt en wat er mogelijk is op locatie. De fijne en snelle communicatie maakt de samenwerking heel sterk’, aldus Bert Francke, eventmanager bij The Box Company.

Zijn de activiteiten van The Box Company bij De Kaap dan alleen voor grote groepen? Nee, er is een optie voor iedereen! The Box Company biedt namelijk ook een Plug and Play Experience aan voor kleinere gezelschappen. 

Het leuke is dat het personeel van De Kaap deze activiteiten zelf kan inzetten op elk gewenst moment. Of je nu voor eventueel slecht weer een optie achter de hand wilt hebben, de activiteit in je eigen programma wilt opnemen of zelfs als korte onderbreking tijdens een vergadering: alles is mogelijk!

De Kaap

Een fantastische locatie voor een bedrijfsuitje of zakelijk event. Met diverse hotspots, activiteiten en originele programma's om groepen de hele dag te vermaken is er voor ieder wat wils op De Kaap. Denk aan de wilde Wipeout tot prachtige Road Trips en Expeditie Robinson-proeven. Allemaal goed te combineren met een vergadering of zakelijk event. Je kunt er heerlijk eten, feesten en zelfs blijven overnachten. Als dat nog niet genoeg keuze is, staat The Box Company klaar om een deel van je dag in te vullen met hun unieke teambuildingervaringen.

Connect & Collab! Met 700 personen

Jazeker, je leest goed! Onlangs organiseerde The Box Company een onvergetelijke Connect & Collab Experience voor maar liefst 700 deelnemers op De Kaap. Meer dan 100 teams gingen de strijd met elkaar aan om opdrachten te ontrafelen, codes te kraken en punten te verdienen. Dit alles gebeurde in de prachtige omgeving van De Kaap, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Het spannende was dat je voortdurend de scores van andere teams kon zien, wat alle deelnemers tot het einde van de competitie toe betrokken hield. Juichende teams en rennende deelnemers zorgden voor een bruisende atmosfeer waar iedereen van genoot. ‘Het zegt veel over Bert en The Box Company dat wij de invulling van het programma voor onze groep van 700 personen aan hen toevertrouwden. Zij weten wat ze doen. Wij hebben het volledig los kunnen laten.’ zegt Eline Kosters, accountmanager op De Kaap.Woud van Licht

Woud van Licht

De winter brengt ook iets magisch naar De Kaap: het Woud van Licht. Een betoverend indoor bedrijfsevenement waar al je zintuigen worden geprikkeld. Laat je verwonderen door dit unieke spektakel. Maar dat is nog niet alles! The Box Company biedt deze winter ook hun Connect & Collab Experience aan als een heuse Christmas Game! Wat is er leuker dan het jaar af te sluiten met je collega's in kerstsfeer? Durf jij de uitdaging aan te gaan in deze Christmas Game? Ook voor kleinere groepen is er een Plug and Play versie beschikbaar. Bij De Kaap maak je jouw volgende evenement onvergetelijk!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!