Remote Teambuilding 2.0: meer fun, meer adrenalineRemote Teambuilding 2.0: meer fun, meer adrenaline
Back Back Trends

Remote Teambuilding 2.0: meer fun, meer adrenaline

25 mei 2021

Gemaakt om meer fun te creëren en de adrenaline door het plafond te doen schieten: Remote Teambuilding 2.0 van The Box Company doet precies dát. De Live Games die deelnemers binnen de follow-up versie kunnen spelen zorgen voor een totaal nieuwe spelervaring samen met verse opdrachten en een vernieuwd game-design. De succesfactoren van de eerste game-versie zijn daarbij natuurlijk wel gewoon bewaard gebleven en meegenomen: de 2.0-versie is echt een level up. Tijdens de Live Games verplaatsen alle deelnemers, in tegenstelling tot in de eerdere versie, tegelijkertijd de voorwerpen op hun scherm: een totaal nieuwe feature in de wereld van online teambuilding. En met de hybride spel-optie is Remote Teambuilding 2.0 helemaal nu- én future-proof!

Live Games

Na een jaar waarin meer dan 56.000 spelers vanuit 57 landen met de eerste versie hebben gespeeld, is nú het ideale moment voor deze update. De nieuwe toevoegingen en mogelijkheden maken het spel echt; alle spelers kunnen namelijk real-time zien wat diens medespelers aan het doen zijn. Een opdracht is pas voltooid als iedere deelnemer real-life het onderdeel op het eigen scherm met succes heeft weten af te ronden. De spanning stijgt door het volgen van de moves van de rest en geeft een energy boost wanneer de overwinning - hopelijk - steeds dichterbij komt! Het vergt mega-concentratie van elk teamlid en superstrakke communicatie onderling om de opdrachten samen op te lossen.

Gebruikers geven Remote Teambuilding een 9,7 als beoordeling en zijn razend enthousiast over Remote Teambuilding. Ze zijn dankbaar voor het effect op het team: de deelnemers komen zo, met of zonder fysieke afstand, dichter tot elkaar.

Hybride: waar dan ook

Een tweede primeur van de upgrade is de optie om het spel hybride te spelen: dit is dé oplossing om weer in groepen samen te komen wanneer dat kan. Of juist een combinatie te maken van offline en online spelers verspreid over meerdere locaties. Hierdoor ontstaat de keuze om zelf te bepalen om het spel online of toch ergens op locatie live met collega’s te spelen. Ook bedrijven met internationaal samenwerkende medewerkers kunnen zo hoge betrokkenheid onderling creëren.

Remote Teambuilding kan indoor, outdoor, op kantoor of in een evenementenlocatie gespeeld worden: geen locatie is onmogelijk. Hoe dit praktisch in z’n werk gaat? Op de live locatie staat een tafel met een laptop en de spelattributen waarmee gespeeld gaat worden eromheen. De website en videoverbinding zijn al speelklaar gemaakt zodat de connectie met de deelnemers vanaf de thuislocaties gelijk van start kan. Hybride teambuilding is geboren: the game is on!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!